Daha iyi olur. Kimse Oda'dan daha kötü çizemez.
Seriye bir Erza katsa güzel olurSerinin devamı için notlar kasada duruyordur zaten. Hiro Mashima reyize versinler seriyi, çılgınlar gibi bölüm atsın üzerimize.
Seriye taş yağar ve ilk yapacağı şeylerden biri o olur. Ben Akainu'nun kırmızısını beğenmedim der ve Erza'yı onun yerine sokuverir seriye.Seriye bir Erza katsa güzel olur![]()
Aga ne okurdum bu arada.Sükse yapmış ve devamlılığı olan serilerde genelde yazar ve yayıncı arasında anlaşma yapılır. Anlaşma gereği yazar, serinin başından sonuna kadar olan kısmını detaylı ve genel hatları ile yazar ve bir kasaya koyar. Yazar ölene dek bu belgeler mühürlü olarak kalır. Örneğin Robert Jordan öldükten sonra, Brandon Sanderson onun serisi olan Zaman Çarkı'nı bitirmişti. Jordan'ın eşi, Sanderson'a taslakları vermiştir, o da bunun üzerinden hikayeyi ilerletmiştir.
Aslında Robert Jordan başta kendisinin yazmadığı bir devam istemiyormuş. Ama sonra karısı ve aynı zamanda editörü olan Harriet'in iknasıyla ses kayıtları ve notları toparlattı ve sonra Brandon Sanderson seriyi devam ettirmesi için seçildi ki Sanderson'ın bu iş için seçilmiş olması aslında muhteşem bir şanstı Zaman Çarkı hayranları için. Ama son 3 kitabı okuyanlar aksiyon ve savaşın ne kadar güzel idare edildiğini takdir etseler de karakterlerdeki dublaj hissini alırlar. Ve Robert Jordan seri ile alakalı çok önemli bir detay ile alakalı not bırakmamıştır, son kitabı okuyanlar ne demek istediğimi direkt anlamışlardır.Sükse yapmış ve devamlılığı olan serilerde genelde yazar ve yayıncı arasında anlaşma yapılır. Anlaşma gereği yazar, serinin başından sonuna kadar olan kısmını detaylı ve genel hatları ile yazar ve bir kasaya koyar. Yazar ölene dek bu belgeler mühürlü olarak kalır. Örneğin Robert Jordan öldükten sonra, Brandon Sanderson onun serisi olan Zaman Çarkı'nı bitirmişti. Jordan'ın eşi, Sanderson'a taslakları vermiştir, o da bunun üzerinden hikayeyi ilerletmiştir.