Konuyla alakası ney raporluyorum seni bir banlasınlar!!Smoothie, hancock'u dayak manyağı yapar. Hancock'un dayak yemekten alnı küçülür.
Reiju'yu yaptığı gibi mi 

Konuyla alakası ney raporluyorum seni bir banlasınlar!!Smoothie, hancock'u dayak manyağı yapar. Hancock'un dayak yemekten alnı küçülür.
İzo'yu geçemeyen sağ kol varken Smoothie'yi gömmek için Reiju da demezsinKonuyla alakası ney raporluyorum seni bir banlasınlar!!
Reiju'yu yaptığı gibi mi
Sen şöyle yazınca Smoothie, Marcoyu kesti spoilerına yükselen Aiden ve diğer Şumuticiler aklıma geldi.Fena iddialıyız bakıyorum .d Sen şimdiden Smoothie>Marco'ya kendini hazırla .d
Gözlemi çöp olduğu için Kılıç düşürmekle, Vinsmokelarda bile en güçlü üç kişiye giremeyecek kadına baş belası demek bir değil. Hatta Yk1 Milyon ayarı Brook'a Pone çaldırmak hiç bir değil.İzo'yu geçemeyen sağ kol varken Smoothie'yi gömmek için Reiju da demezsin![]()
Beni alıntılıyordu gaza gelen hatırlamaz mıyım o bölümü .d Smoothie'ya laf atıyorum diye.Sen şöyle yazınca Smoothie, Marcoyu kesti spoilerına yükselen Aiden ve diğer Şumuticiler aklıma geldi.![]()
La Brook dediğimiz adam mangal gibi bir yüreğe sahip, Linlin'e dalabilen bir cengaver.Queen Linlin ile karşı karşıya geldiğinde az daha bayılacaktı .d O küçümsediğin vinsmokelardan birisinin zırhını spiker kardeşimiz geçemiyor öyle rahatça.Kata tekledi diye çok mu ezik sanıyorsun reis bunları sen .dGözlemi çöp olduğu için Kılıç düşürmekle, Vinsmokelarda bile en güçlü üç kişiye giremeyecek kadına baş belası demek bir değil. Hatta Yk1 Milyon ayarı Brook'a Pone çaldırmak hiç bir değil.
Reiju vur kaç yapmasa, sanji'nin kız kardeşi olmayacaktı.Konuyla alakası ney raporluyorum seni bir banlasınlar!!
Reiju'yu yaptığı gibi mi
Reiju vur kaç yapmasa, sanji'nin kız kardeşi olmayacaktı.![]()
Donmuş ödülü 480 milyondu galiba en az 2 çıkar artık bu sefer.Oy değiştirmeyi kapatın da bu yiğidi Kata'ya aldıranlar belli olsun.![]()