Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Edward Weevil

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 82 39.2%
  • Sevmem

    Kullanılan: 127 60.8%

  • Kullanılan toplam oy
    209
WB'nin öz oğlu falan değildir bu. İşin içinde çok farklı mevzular var o yaralar falan boşa değildir. Deney ürünü tarzında bir şey çıkması gayet olası.

Fakat WB'nin gerçekten bilinmeyen bir oğlu çıkma ihtimali de var bu haberler sonrası. Yani Denizciler bunun onun oğlu olduğunu düşünüyorsa geçmişte böyle bir hikayesi çıkacak büyük ihtimalle...
Bunun annesi olduğunu söyleyen Bakkin, 40 sene önce Beyazbıyık ile aynı tayfadaymış. Zamanlamaya bakarsak Rocks Korsanları'ndan farklı bir oluşum olamaz gibi duruyor.
 
Bunun annesi olduğunu söyleyen Bakkin, 40 sene önce Beyazbıyık ile aynı tayfadaymış. Zamanlamaya bakarsak Rocks Korsanları'ndan farklı bir oluşum olamaz gibi duruyor.
Bakkin öyleymiş evet ama bana daha çok WB-Bakkin birlikteliği hiç olmamış gibi geliyor. Weevıl çok akılsız, yönlendirme ile ilerletilen biri. Bu Bakkin de bunu çok güzel kullanıyor, yönlendiriyor. Streusen nasıl BM'yi çocukken görüp onunla beraber yükseliyor onu güzelce kullanıyor bu da benzer bir durum gibi görünüyor. Bakkin de büyük ihtimalle geçmişte WB ve Rocks da ki olan bağlantısını kullanarak böyle bir hikaye uydurmuş gibi geliyor bana. Çünkü WB'nin oğlu bu kadar alakasız, salak olmazdı, olmamalı...

Öyle ki sanki 2 yıl sonra ortaya çıkmış gibi bir durum oldu varlığına dair hiç bir şey duymadık. WB öldü ve birisi onun mirasının peşine düştü. Bakkin muhtemelen WB'nin çok büyük bir hazineye sahip olduğunu düşünerek böyle bir yol izledi. Hatta onu Shichi yaptıran kişinin Bakkin olması ihtimali %99 gibi. Bu konuşmayı bilmiyor ki gitsin Shichibukai olsun. :(

Burada dikkat edilmesi gereken kısım bana göre Denizcilerin böyle birinin varlığına olan inancı. Gerçekten WB'nin oğlu olabileceği düşünülüyor, bu tarz bir hikaye ve çocuk var muhtemelen ama bu Weevıl olmayabilir.
 
Gerçekten sivrisineklerin varlığı gibi olmasaydı ne olurdu diye sorgulatıyor insana. Nasıl bir pay sahibi olacak hikayede, nasıl bir gelişim yaşatacak gerçekten merak ediyorum. Değişik.
Zaten bir arc oluyor. Eğer dahil değilse o arca 2-3 sene görmüyoruz bir karakteri. Daha işlenmemiş Mihawk, Dragon, Shanks var. Gidip bu sümsüğe çok yer ayırmasın seride. Apoo, Drake Bege gibi arc içinde yan karakter olup kaybolup gitsin arc bitince.
 
Beyazsakal'ın gerçekten bir çocuğu vardır, ancak sakat, güçsüz vs. doğmuştur. Babası gibi güçlü olmak adına bir bilim insanına bedenini değiştirmesi için izin vermiş olabilir. Ama tabii neden düşük zekalı olduğunu bu durum açıklamıyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık