3 üst mesajda Dof'un meyvesi Shirohige ye işlemez denmiş.Çok yanlış yerlere yorum atmışsın. Konumuz farklıydı bizim![]()
Doflamingo'nun meyvesi ipleri. Sadece bulutlar sayesinde ekstradan uçma yeteneğide oluyor. Oda ipleriyle bulutlara tutunması sayesinde. Ha zaten ben böyle bir dövüş sırasında kalkıpta bulutla uğraşabilecek zamanı olacağını sanmıyorum.mangayı takip etmiyorsun sanırım bu sebeple cevap vermemeliyim fakat takip ediyorsan;
dofun mevye gücü bulut olmadan işlemiyor, yani bulutları ortadan ikiye bölen bir adam var karşısında.
belki de ben yanlış biliyorum hocam, ama ben wb nin yeneceğine inanıyorum3 üst mesajda Dof'un meyvesi Shirohige ye işlemez denmiş.
Doflamingo'nun meyvesi ipleri. Sadece bulutlar sayesinde ekstradan uçma yeteneğide oluyor. Oda ipleriyle bulutlara tutunması sayesinde. Ha zaten ben böyle bir dövüş sırasında kalkıpta bulutla uğraşabilecek zamanı olacağını sanmıyorum.
Dediğim gibi , dünyanın en güçlü adamı zaten. Tek sorun çok fazla güçlü kişiye karşı tek başına olması. Aynı anda Doflamingo , Kibirli şirin ve Kuma 3 lüsünü tutabilecek belki dünyada ki tek kişidir. Ama ekstradan 300 m değerinde Moria , Yıkıcı gücü fazla olan Crocodile , Kral hakili bir kadın 400 m değerinde bir balık adam ve ayrıca birde 550 m değerindeki Ace'i yenen Teach var. Yani bunların hepsini birden tek başına yenmek mümkün değil. Hani Kizaru ayarı bir hızı olsa az darbe alacağını umabilirim ama sürekli darbe alan biri.belki de ben yanlış biliyorum hocam, ama ben wb nin yeneceğine inanıyorum
Dilim tutuldu diyorumKizaru vs Lordlar ama Teach olmadan ne diyorsunuz ?
Ciddi mi yazıyorsun usta ?Dilim tutuldu diyorumusta Dof+Mihawk yeter.