Ve Fuji'nin bu kadar sevildiğini hiç bilmiyordum.Akainu bu ankette çok rahat birinci çıkar diye düşünüyordum. Baya şaşırdım açıkçası.
Ve Fuji'nin bu kadar sevildiğini hiç bilmiyordum.Akainu bu ankette çok rahat birinci çıkar diye düşünüyordum. Baya şaşırdım açıkçası.
Sevenleri de kendisi gibi sakin sanırım. O yüzden pek belli olmuyorVe Fuji'nin bu kadar sevildiğini hiç bilmiyordum.
Fujitora reisdir. Anca vasıfsız desinler. Adamın dibidir. Adam istese adayı ters çevirip denize atardı.Sevenleri de kendisi gibi sakin sanırım. O yüzden pek belli olmuyor![]()
AynenFujitora reisdir. Anca vasıfsız desinler. Adamın dibidir. Adam istese adayı ters çevirip denize atardı.
Vasıfsız diyenlere bir Gravito-Moko atar mutluluklar dilerizAynenFujitora vasıfsız değil sakindir
![]()
Ya Dof fanları senin konuları boykot ediyor ya da henüz burayı basmadılar. Fazla mı kötümserimSevenleri de kendisi gibi sakin sanırım. O yüzden pek belli olmuyor![]()
+1Vasıfsız diyenlere bir Gravito-Moko atar mutluluklar dileriz![]()
Dof fanlarının beni pek sevmediği bir gerçekYa Dof fanları senin konuları boykot ediyor ya da henüz burayı basmadılar. Fazla mı kötümserim![]()