Hayir.Rockstar ilk gozuktugu bolum beyazsakala atar yapiyordu ya. Hatta shanksa "kaptan senin verdigin mektubu yirtti birak dalayim" minvalinde laflar ediyorduRockstar değil de Squardoyu kastetmiş olabilir misin acaba![]()
Hayir.Rockstar ilk gozuktugu bolum beyazsakala atar yapiyordu ya. Hatta shanksa "kaptan senin verdigin mektubu yirtti birak dalayim" minvalinde laflar ediyorduRockstar değil de Squardoyu kastetmiş olabilir misin acaba![]()
WB'ye atarlanıyorduRockstar değil de Squardoyu kastetmiş olabilir misin acaba![]()
Hayır, Rockstar'ı kastetmiş.
Hayir.Rockstar ilk gozuktugu bolum beyazsakala atar yapiyordu ya. Hatta shanksa "kaptan senin verdigin mektubu yirtti birak dalayim" minvalinde laflar ediyordu
Beyazsakala atarlandığını biliyorum da delikanlı olduğunu gösteren kısmı kaçırmışım sanırım ben. Sonra bir diyalog daha mı geçti kiWB'ye atarlanıyordu
Shanks'ın tayfaya yeni katılmasına rağmen hemen tayfayı sahiplenip, tayfaya yapılan harekete atarlanmasına delikanlılık demiş. Ben öyle anladım en azından.Beyazsakala atarlandığını biliyorum da delikanlı olduğunu gösteren kısmı kaçırmışım sanırım ben. Sonra bir diyalog daha mı geçti ki![]()
Shanks'e gururum incindi diyordu. Shanks de canın gururundan daha değerli geri gel diyordu.Beyazsakala atarlandığını biliyorum da delikanlı olduğunu gösteren kısmı kaçırmışım sanırım ben. Sonra bir diyalog daha mı geçti ki![]()
Shanks'ın tayfaya yeni katılmasına rağmen hemen tayfayı sahiplenip, tayfaya yapılan harekete atarlanmasına delikanlılık demiş. Ben öyle anladım en azından.
Anladım, teşekkürlerShanks'e gururum incindi diyordu. Shanks de canın gururundan daha değerli geri gel diyordu.