Eustass Captain Kidd 24 Haz 2017 #22 Ace varken diğerlerine oy vermek bu adama hakaret olur. Sen artislik yap biz deşilelim Reyiz
Korsanlar ''Kralı'' 24 Haz 2017 #23 Ace, Ben backman ve Bobbin. ala ala Bobbin reisin daha çok seveni vardı sanki :/ Güçlü çıkmayınca demekki sevgi de kalmıyor.
Ace, Ben backman ve Bobbin. ala ala Bobbin reisin daha çok seveni vardı sanki :/ Güçlü çıkmayınca demekki sevgi de kalmıyor.
Mercury 24 Haz 2017 #24 Sonuçlar: Çeyrek Finale katılmaya hak kazanan karakterler: -Benn Beckmann -Ace -Vista -Lucky Roo -Cracker
Sonuçlar: Çeyrek Finale katılmaya hak kazanan karakterler: -Benn Beckmann -Ace -Vista -Lucky Roo -Cracker
Mercury 24 Haz 2017 #26 Monkey D. Luffy dedi ki: @Aksakallı D.D Çeyrek finaller daha yavaş olsun. Genişletmek için tıkla ... İlk Etaplar sayıca çok fazla olduğu için bu kadar hızlı geçiyorum.Çeyrek Final ve sonrası çok daha yavaş gidecek
Monkey D. Luffy dedi ki: @Aksakallı D.D Çeyrek finaller daha yavaş olsun. Genişletmek için tıkla ... İlk Etaplar sayıca çok fazla olduğu için bu kadar hızlı geçiyorum.Çeyrek Final ve sonrası çok daha yavaş gidecek
Jon Snow 24 Haz 2017 #27 Hiçbir şeyini görmediğimiz Beckman'ın anket lideri olması :/ Tam bir overrated. Momun sağ kolu olsa seveni olmazdı
Hiçbir şeyini görmediğimiz Beckman'ın anket lideri olması :/ Tam bir overrated. Momun sağ kolu olsa seveni olmazdı