Im'den torpilli adamı çizemezAmiral çizecek Mihakw'ı.![]()

Im'den torpilli adamı çizemezAmiral çizecek Mihakw'ı.![]()
Linlin, tam gücünü gösterip gitsin bea. Meyvesini yiyesim geliyor kadının.Ana olayın b.kunu çıkardı ilk o düşsün. (Ee hak etti artıkkk!)
Peşinden de ex aşkı Kaido gitsin. Zoronun memleketinde at koşturmayacaktı. Marimo kafasını keser Mihawk'la yollar.
Şenks ve Tiiii-çi de aralarında konuşsunlar anlasınlar. Hangisi düşecekse düşsün.
Tüm gücünü Kaido'ya göstermiş Kaido da Linlin'i gün batımında yemiş diyorlar.Linlin, tam gücünü gösterip gitsin bea. Meyvesini yiyesim geliyor kadının.![]()
Bir an hayal ettim de
Herkesi elde edebildim. Ama ruhum bir tek senin ruhunun önünde diz çöktü Kaido. - Linlin
Bir an hayal ettim de![]()
Oooo romantikkkHerkesi elde edebildim. Ama ruhum bir tek senin ruhunun önünde diz çöktü Kaido. - Linlin
Kaido'nun big momı durdurması için tüm wano yok olması gerekir ve kalan insanlar yeterli iş gücü olarak yeterli olmaz yani kaido'nun telaşının sebebi buKaido düşecektir. Kaido için, serinin en güçlüsü vurgusu yapıp yere göğe sığdıramadı fakat son sayılarda görülüyor ki, Dof’un Kaido’dan korkmasının aynısını Kaido BM’den korkuyor. BM’nin daha güçlü olduğunu düşünüyorum. Bu kadar güçlü olan bir karakter niye diğer Yonkou’dan deyim yerindeyse tırssın ki
Bunların çocuğu nerede yau... Ben hala bu ikisinin çocuğunu bekliyorum!