Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dünyanın Gelmiş Geçmiş En Zengin 10 Adamı

Borsadan dolayı çok ani servet degişikleri oluyor. Pandemi yüzünden Amozon satışları aşırı arttığı için, Amazon'nun borsa değeride sürekli artıyor. 1 hafta içinde 30 milyar dolar inip çıkabiliyor bunu serveti. Ben en son 2 ay filan önce 180 ulaştı diye biliyorum.
7 Ağustos verilerine göre 193 milyar dolar olmuş, bu yüzden listeye ekledim onu da.

7 Ağustos verilerine göre 193 milyar dolar olmuş, bu yüzden listeye ekledim onu da.
Bu adam geçen yıldan beri 25-30 kadar da kendi yardım vakfına bağış yaptığı vardır. Ayrıca boşandığı için eski eşini de o zamanki servetinden büyük bölümünün de gittiğini düşünürsek. Artı garip garip şeylere de ciddi paralar gömüyor karşılığı olmadan. Total de 300'e yaklaşmıştır tüm kazancı. Bu hızla giderse 5 yılar tarihin en zengin adamı olur.

Bu adam geçen yıldan beri 25-30 kadar da kendi yardım vakfına bağış yaptığı vardır. Ayrıca boşandığı için eski eşini de o zamanki servetinden büyük bölümünün de gittiğini düşünürsek. Artı garip garip şeylere de ciddi paralar gömüyor karşılığı olmadan. Total de 300'e yaklaşmıştır tüm kazancı. Bu hızla giderse 5 yılar tarihin en zengin adamı olur.
2026 da trilyoner olma ihtimali yüksekmiş böyle giderse

Bu hızla gideceğini pek sanmıyorum, ama rakibi bayağı sağlam. 400 milyar dolar harçlık dağıtacak seviyeye gelsin önce.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık