Lucci mi küçüklükten itibaren beyni yıkanıp suikastçi olarak yetiştirilmiş yoksa kizaru mu?Rob Lucci'nin kutsallara bağlılığı Kutsalların kendilerine olan bağlarından fazla.
Yine de Borsalino'ya oy verdim. Amatör ruha saygı duyarım.
Kim neden sadık diye sormamış ki? En sadık kim diye sormuş? Cevap orada sırıtıyor. Neden sadık? O başka konu.Lucci mi küçüklükten itibaren beyni yıkanıp suikastçi olarak yetiştirilmiş yoksa kizaru mu?
Vallahi aynı mesajı 500 kez yazıyorum adamların bir kulaktan girip,diğerinden çıkıyor![]()
Lucci plan için bu şekilde davranıyor olabilir ama Amiraller için aynısını söyleyemeyiz onlar doğrudan inanmışlar. Lucci'nin kurtarırı var yani bakalım ne çıkacak.Lucci mi küçüklükten itibaren beyni yıkanıp suikastçi olarak yetiştirilmiş yoksa kizaru mu?
Vallahi aynı mesajı 500 kez yazıyorum adamların bir kulaktan girip,diğerinden çıkıyor![]()
Başlık değiştirilmiş. Korsanlara köpek denince sıkıntı yok tabii.Övme konusu mu gömme konusu mu![]()
İddialı bir açıklama ama neden olmasın sonuçta Kutsal Ejder çıkacak büyük ihtimalle.Shanks'ı net tanıyana kadar Lucci.