Nesi varmış okumamın!!Sen o kelimeyi öyle mi okuyorsun![]()

Nesi varmış okumamın!!Sen o kelimeyi öyle mi okuyorsun![]()
ya da soyle yapalım sonucta evrimsel psikoloji2 günde bitmemesi çok üzücü dur bakalım belki önümüzdeki 10 gün içinde bitebilir xD
Reis burada o söylenmiyor, fiziksel güç uzun zaman insan ırkında, cinsiyetler arasındaki konumu belirledi, uzun zamandan bahsediyorum burada öyle 50, 100 yıl değil haliyle bunla şekillenmiş bir yapıdan, bir kaç yılda kurtulamazsın fiziksel güç önemini yitiriyor diye. Zaman gerek, zamanla olur.
Reyis neler var neler bir bilsen tr webinde...Burada evrim bize 10 kilo fazla verdi gördüğümüz kadınları dövelim diyen biri yoktur diye umut ediyorum.
cok cok farklı dusunuyoruz ve ben bu konuyu tartısmaktan sıkıldım anlayısın ve temiz uslubun icin minnettarimReis burada o söylenmiyor, fiziksel güç uzun zaman insan ırkında, cinsiyetler arasındaki konumu belirledi, uzun zamandan bahsediyorum burada öyle 50, 100 yıl değil haliyle bunla şekillenmiş bir yapıdan, bir kaç yılda kurtulamazsın fiziksel güç önemini yitiriyor diye. Zaman gerek, zamanla olur.
Doğada eşitlik diye bir şey, cinsiyetler arasında da bariz farklar varken, eşitlik olmaz, yok öyle bir şey, bizim türümüzde ise kadın ile erkek arasında zihinsel bir fark olmadığından, fiziksel güçten kaynaklı farkın da önemi azaldığından işte anlıyorsundur nereye varmak istediğimi. Burada evrim bize 10 kilo fazla verdi gördüğümüz kadınları dövelim diyen biri yoktur diye umut ediyorum.
animeci ve twittercida akıl aramıyorum ben zaten ahahaahhahaReyis neler var neler bir bilsen tr webinde...
O ne?Sen o kelimeyi öyle mi okuyorsun
2 günde bitmemesi çok üzücü dur bakalım belki önümüzdeki 10 gün içinde bitebilir xD
İncel tayfa düz tecavüz suç olmaktan çıksın die propaganda yapıyor tüwidderda:dDanimeci ve twittercida akıl aramıyorum ben zaten ahahaahhaha
Sosyoloji diyor muhtemelen