Genel anlamda güzel tespitler yapmışsın.Aslında herkesin hangi rolde oynayacağı az çok tahmin edilebilir. Gerçi Oda ters köşe yapar mı ? Yapmamı be ya
Issho - Nasılki Albasta arc'da herşey Smoker'ın üstüne kaldı bur arc belki Fujitora'nın üstüne kalır. [ Şu adama Fujitora diyin ya kimse Aokijiye - Kuzan _ Kizaruya - Borsalino _ Akainu - Sakazuki diyen yok ( nadir ) ]
Jesus - Burgess - Luffy'nin güç seviyesini gösterecek karakter. Albastadan yola çıkarsak Ace gibin
Bartolomeo - Şamar Oğlanı Number 1
Bellamy - Şamar Oğlanı Number 2
Chinjao Ailesi - Şamar Oğlanı Number 3
Kyros - Kral büyük olasılıkla ve Albasta örneği Nefertari Cobra yada Kobra
Rebecca - Ace'in yavuklusu Kyros'un torunu
Cavendish - Yeni ittifak üyesi veya Şamar Oğlanı Number 4
Peri(ler) - Peri mi ? yok öyle bir şey
Violet - Sanjiyi Milli yapacak yada yok edecek kadın [ her ikiside aynı kapıya çıkıyor ya]
Öfkeli Yıldırım Asker - Kralın eski sağ kolu ve büyük olasılık DoF'un icratı
Çıkarsa T1T4N dediydi diersiniz
Barto önemli bir kişilik orası kesin meyveyi biri için istiyorsa bir yonkou'nun gözüne girmek istiyor. Kesin olarak demiyorum tabi ama bu arc şamar oğlanından öteye gidemez bence örnek BelammyGenel anlamda güzel tespitler yapmışsın.
Rebecca'nın Ace'in sevgilisi olması durumu benim de kafama yattı. Dressrosa'nın Portgas D. Rouge'un memleketi olduğunu düşündüğümden bu adanın Luffy için de aynı manada önemli olacağını düşünüyordum, ama Luffy'nin aşk konularında umutsuz vaka olmasından mütevellit Luffy yerine Roger'ın oğlu Ace için bu durumun geçerli olması daha yüksek ihtimal gibi. Tabi bu olaylarla Doflamingo'nun nasıl bir ilişkisi olabilir merak konusu.
Bartolomeo'nun şamar oğlanı olmaktan daha fazlası olabileceğini düşünüyorum, zira çok değişik bir karakter ve Oda böyle karakterleri kullanmayı seviyor.
Cavendish'in ittifağa katılabileceğini ben de düşünüyorum ama Law'la nasıl arkadaş olacaklar bilemiyorum. Law, Luffy gibi sevimli bir eleman da değil, bakalım nasıl olacak.
Bu arada benim de tahminlerim Rebecca, Cavendish ve Öfkeli Kurşun Asker (kendisi beklenmedik derecede önemli bir rol oynayabilir, hatta aşağıda paylaşacağım resimdeki en soldaki kişinin Momonosuke'nin değil de bu kurşun askerin ilk tasarımı olabileceğini düşünüyorum).
![]()
Bende bu yönden bakmıştım. O yüzden Fujitora üstad en kilit adam olur gibime geliyor.bazı üst düzey korsanlar ; law,luffy,doflamingo,burgess. ayrıca bir sürü ortalama üstü korsan,bir sürü dövüscü ve glaidatör var adada.
akainu tarafından olayları halletmesi için gönderilen,tek bir tane amiral var![]()