juracule mihawk 15 Haz 2012 #22 ben de bi kaç gündür oynuyorum bu oyunu. ufak yaratıkları ve trolleri öldürüp 10 level yaptım. zindanlara ve başka bölümlere giriyorum anında indiriyolar. yenilgiyi hazmedeyip bıraktım oyunu
ben de bi kaç gündür oynuyorum bu oyunu. ufak yaratıkları ve trolleri öldürüp 10 level yaptım. zindanlara ve başka bölümlere giriyorum anında indiriyolar. yenilgiyi hazmedeyip bıraktım oyunu
T1T4N 15 Haz 2012 #24 tek server var zaten ! Oyun güzel ya zor ama güzel görevler bazıları kolay ama Zindan görevleri zor
T1T4N 15 Haz 2012 #26 Şehire nasıl gelicez diyenler 10 lvl olsun Olduktan sonra M basın Darmbor olacak oradan geliniyor. Görevde var zaten Grimford'dayım yardım isteyen olursa Taşın oraya gelsin ! [ ne taşı her yer taş diyen Işıklı uzun olan ]
Şehire nasıl gelicez diyenler 10 lvl olsun Olduktan sonra M basın Darmbor olacak oradan geliniyor. Görevde var zaten Grimford'dayım yardım isteyen olursa Taşın oraya gelsin ! [ ne taşı her yer taş diyen Işıklı uzun olan ]
muslu 15 Haz 2012 #27 bende bu oyunu oynamıştım kaç lvl olduğumu unuttum ama pvp bayrak müsabakasından lvl kasamıyordum yarın aranıza gelirim
bende bu oyunu oynamıştım kaç lvl olduğumu unuttum ama pvp bayrak müsabakasından lvl kasamıyordum yarın aranıza gelirim
Honey Badger 15 Haz 2012 #29 CooL dedi ki: Bende geliyorum yer var mıdır loncada Genişletmek için tıkla ... Mailini at özelden davetiye atayım
CooL dedi ki: Bende geliyorum yer var mıdır loncada Genişletmek için tıkla ... Mailini at özelden davetiye atayım