Ben de Amiral demiştim Sanji'nin babasına hangimiz daha çok zarardayızEn son Sanji’nin babasının gücü anketinde yonkou seviyesini işaretlediğimde bu kadar büyük yanılmıştım.

Ben de Amiral demiştim Sanji'nin babasına hangimiz daha çok zarardayızEn son Sanji’nin babasının gücü anketinde yonkou seviyesini işaretlediğimde bu kadar büyük yanılmıştım.
Hadi canım kaybolNe ergence bir yorum![]()
O benim seçeceğim ve taaa ne zaman eklenmiş ağlamaHepimiz biliyoruz ki son seçenek sonradan eklendi. Birde utanmadan hava atıyorlar ZUAHAHAHAHAH
Şekil 1 ASeçeneklere çay içer ve keyfine bakarı ekler misin?![]()
Olum anket açıldığı zaman ben eklettim yani anket ilk açıldığı zaman sonradan değil @Millennium Wizard ne diyor bu djsjjssj sanki arc sonrası eklettik djdjjdŞekil 1 A
Konu mayısta açılmış, sen aralıkta eklensin demişsin. Nasıl açıldığı zaman ekletmişsinOlum anket açıldığı zaman ben eklettim yani anket ilk açıldığı zaman sonradan değil @Millennium Wizard ne diyor bu djsjjssj sanki arc sonrası eklettik djdjjd
Oh iyi yapmışım, hakkettiğini buldu o sevimsiz Dragon xdKonu mayısta açılmış, sen aralıkta eklensin demişsin. Nasıl açıldığı zaman ekletmişsin![]()
Öyle R yaptırırlar hadi hadi.... skdfhklsdhfklsdhf 925. bölümden sonra demişsin yani. Tiç ''komutanlar amiraller kapışıyor'' dedikten sonra.Oh iyi yapmışım, hakkettiğini buldu o sevimsiz Dragon xd
Bakmadım tarihine sjsjsjs olsun gene de kolsuz Dragonun yapacağı oydu sjsjsjsÖyle R yaptırırlar hadi hadi.... skdfhklsdhfklsdhf