Yok orda da gözükmüyor.Worstgen'e uğra da bi hello de.
Yok orda da gözükmüyor.Worstgen'e uğra da bi hello de.
Ne olacağını kimse bilemezdi. Belki tam yenileceği sırada uyandıracak meyveyi ölmeden. Belki de Katakuri gibi karşılıklı konduracaktılar atakları ve beraber düşecektiler. Sonuçta bir yerden duyduğu müzikle canlanan ve Zoro'yu yattığı yerden kaldıran bir kılıcı da okuduk.Eee kondursa nolucak? Atakları çarpışınca her türlü yıkılmıcak Kaido. Luffy'de bayılcak. Sonrası malum.
O atağın kaç mislini tankladı kaç bölüm Kaido. Ölmeden meyveyi uyandırması da bir fark ifade etmiyor bitik olucaktı Luffy yerde. Ha ölü uyanmış meyve ha Kaido onu öldürmeden uyanmış. Yine diyim en fazla yere düşer kalkardı Kaido. O atakla yenerdi Luffy demen için dicem dersin sen...Ne olacağını kimse bilemezdi. Belki tam yenileceği sırada uyandıracak meyveyi ölmeden. Belki de Katakuri gibi karşılıklı konduracaktılar atakları ve beraber düşecektiler. Sonuçta bir yerden duyduğu müzikle canlanan ve Zoro'yu yattığı yerden kaldıran bir kılıcı da okuduk.![]()
Bu çok saçma retcon ama örnek olarak verilemez. Denizciler ve hükümet 1 kere bile hasır şapkaların peşine düşmedi. Garp'ı yolladılar(sengoku baş komutan ve kankası) olanlar ortada aokiji bile robine tavsiye verip çekildi. Lastiğin luffy de olduğunu bilenler en kötü croco sonrası peşine düşerdi. Kuma bile tak diye buldu onlarıHükümetin 600 sene arıyoruz dediği meyveyi hâlen başka meyvelerle kıyaslayan var. Şaka gibi yemin ediyorum.
Bu çok saçma retcon ama örnek olarak verilemez. Denizciler ve hükümet 1 kere bile hasır şapkaların peşine düşmedi. Garp'ı yolladılar(sengoku baş komutan ve kankası) olanlar ortada aokiji bile robine tavsiye verip çekildi. Lastiğin luffy de olduğunu bilenler en kötü croco sonrası peşine düşerdi. Kuma bile tak diye buldu onları![]()
Meyvenin resetledigini söylüyorsan meyveyi uyandırması da bir fark etmiyor bitik olucaktı demen çelişki oluyor. Yok meyve yeniliyor diyorsan uyandırmış olması fark ediyor oluyor. Luffy resetlenmedi. Sadece hayata geri döndü bu da doğrudan meyve hayata döndürdü gibi değil meyve uyanışı ile bu sağlandı. Enel de ölüyken Yıldırım ile geri döndü. Bunlar oluyor olmuyor değil.O atağın kaç mislini tankladı kaç bölüm Kaido. Ölmeden meyveyi uyandırması da bir fark ifade etmiyor bitik olucaktı Luffy yerde. Ha ölü uyanmış meyve ha Kaido onu öldürmeden uyanmış. Yine diyim en fazla yere düşer kalkardı Kaido. O atakla yenerdi Luffy demen için dicem dersin sen...
Dimi aynen. Resetleyen ölümden döndüren meyve kadar olmasa da saçma.
Ölmeden meyve uyandırması bir fark etmiyor dedim. Yoksa ölmeden uyandırsa bitik olmucak tabi resetliyor kendini sürekli. 2.cümle doğru evet. Luffy basbaya resetlendi hop kalbim at güm güm diyerek. Sadece hayata dönmedi 0 kilometre oldu. Meyve uyanışla hayata dönüyorsa doğrudan meyve ile alakalı oluyor ne diyon aga? Yıldırım çarpsa hadi bir şok yersin belki olabilir ama Luffy'nin durumunda öyle bir şey de yok. Bildiğin meyve ruhuyla uyanıyor ve kendini resetliyor sürekli.Meyvenin resetledigini söylüyorsan meyveyi uyandırması da bir fark etmiyor bitik olucaktı demen çelişki oluyor. Yok meyve yeniliyor diyorsan uyandırmış olması fark ediyor oluyor. Luffy resetlenmedi. Sadece hayata geri döndü bu da doğrudan meyve hayata döndürdü gibi değil meyve uyanışı ile bu sağlandı. Enel de ölüyken Yıldırım ile geri döndü. Bunlar oluyor olmuyor değil.
O zaman ne demeye Mihawk alır diyon?Ölmeden meyve uyandırması bir fark etmiyor dedim. Yoksa ölmeden uyandırsa bitik olmucak tabi resetliyor kendini sürekli. 2.cümle doğru evet. Luffy basbaya resetlendi hop kalbim at güm güm diyerek. Sadece hayata dönmedi 0 kilometre oldu. Meyve uyanışla hayata dönüyorsa doğrudan meyve ile alakalı oluyor ne diyon aga? Yıldırım çarpsa hadi bir şok yersin belki olabilir ama Luffy'nin durumunda öyle bir şey de yok. Bildiğin meyve ruhuyla uyanıyor ve kendini resetliyor sürekli.
O zaman ne demeye Mihawk alır diyon?
Kaido'nun bu atağına böyle olan Mihawk'ın saldırılarıyla kevgire döner.![]()
![]()