Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Dracule Mihawk

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 349 76.4%
  • Sevmem

Kullanılan: 108 23.6%

• Kullanılan toplam oy
    457
Şunu unutmuşum atiyim.
Aynen yok. Mihawk'ın öylesine attığı durdurabiliyormuş demek Jozu...
Kiku'nun kolunu alabiliyormuş helal olsun Kaido'ya. Zoro o atağı takmıyo tabi...
Mr 1 de bunu takmıyor.

He bu Mr 1 o Zoro ile kıyaslanır mı o da sana kalmış.:D

Sonraki atakda yerde... Yav Luffy'nin boyu kadar slash atmış adam aahahahahahahasefqcedqwdwqdq...

Aynı saldırılar Luffy'i pardon Nika'yı kıvratıyor...
Çünkü lastiğin zayıf noktası ve karşılayacak herhangi bir silahı da yok. Kimlerle tartışıyoruz yauv sjdkfsdfs

Abi tamam gömmek istiyorsun eyvallah ama biraz mantıklı şeyler söyleyin yahu cidden baydı

Bak burası önemli aslında. Demek ki Mihawk, Luffy'e, Mr1'in durdurabileceği bir Slash atmış. Zaten akabinde Mr1'in durduramayacağı bir saldırıyla tek atıyor. Bu da demek oluyor ki; Mihawk Luffy'e yüklenmiyormuş.
Öyle zaten. Net bir şekilde belli bu.

Çünkü lastiğin zayıf noktası karşılayacak herhangi bir silahı da yok. Kimlerle tartışıyoruz yauv sjdkfsdfs
Ee tamam işte bu yüzden Mihawk Luffy'i kevgire çevirir diyorum ben.

Bak burası önemli aslında. Demek ki Mihawk, Luffy'e, Mr1'in durdurabileceği bir Slash atmış. Zaten akabinde Mr1'in durduramayacağı bir saldırıyla tek atıyor. Bu da demek oluyor ki; Mihawk Luffy'e yüklenmiyormuş.
Her kalıptan don bulabilirsin.:D

Benzer mantıkla Kaido da üstte fazla yüklenmiyormuş da diyebilirsin ki yüklenmediğine dair veriler var. Adam Luffy'e ilk kez bu kadar kendimi kaptırıyorum diyor bu olaylardan sonra.

Ee tamam işte bu yüzden Mihawk Luffy'i kevgire çevirir diyorum ben.
Her kılıç kullanan Luffy'i kesebilir mi?

Her kesilen karakter illa yenilir mi?

Bu sorularla seni baş başa bırakıyorum. Cevapları bulduğun an tekrar konuşalım.:D

Her kılıç kullanan Luffy'i kesebilir mi?

Her kesilen karakter illa yenilir mi?

Bu sorularla seni baş başa bırakıyorum. Cevapları bulduğun an tekrar konuşalım.:D
Belirli bir seviyenin üstü keser.
Her kesilen yenilmez ama Luffy fena bir şekilde yenilir hele Mihawk'a.
Buldum cevabı çok kolaydı.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık