Mw bir argümanınızı daha mı çürüttü çak oradan bir yanlama mesajı gitsin.Bunlarla patlamaktan kurtulabileceğinizi sanmanız komik doğrusu . :/
Mw bir argümanınızı daha mı çürüttü çak oradan bir yanlama mesajı gitsin.Bunlarla patlamaktan kurtulabileceğinizi sanmanız komik doğrusu . :/
Yahu MW senin attığın mesajlardan patlama konusu açsak konuya sığmaz. Patlama konusunda kimse senin eline su dökemez.Mw bir argümanınızı daha mı çürüttü çak oradan bir yanlama mesajı gitsin.Bunlarla patlamaktan kurtulabileceğinizi sanmanız komik doğrusu . :/
Konunun Dofy ile ne alakası var, sen kendin 3b demişsin, biz ne zaman Dof> Mihawk yazdık? Sana kalsa Crco ile Ray denk.
Sen kime yazdığını mı bilmiyorsun?Konunun Dofy ile ne alakası var, sen kendin 3b demişsin, biz ne zaman Dof> Mihawk yazdık? Sana kalsa Crco ile Ray denk.
Bu boş bir laf. Çünkü Luffy Kid ve Law'dan belli. Ayrıca Mihawk'ın ödülü de kemiksiz mi bilemeyiz bu adam Marine Hunter diye ün salmış. Şu anki birliği yine Denizci Aclama harekatının öncüsü ve yer altinsan finansal destek akıyor. Onunki ne kadar kemiksiz ise digerlerininki de o kadar kemiksiz.Tamam da Aga Shanks ile Teach'in tayfası var ve kaptan unvanları var farkındasın değil mi..? Buna rağmen Mihawk kemiksiz 3.6 milyar ödül almış. Daha ne olsun...?
Mihavk diye okuyoruz işte mihovk nedir anasını satayım külotçu telaffuzu yapınca ırgat diyarına vize mi veriyorlar? Şekli bozmaya gerek yok.Bu adama Mihawk diyen bir tek ben miyim?Youtube'daki Türkler Mihovk diyor.
![]()
Herkes kısmı sadece luffyciler mi oluyorBen yanlamam hala bunu anlayamadınız.Ben onlara değil Mihawkçılar benim yardımıma muhtaç bazen amiralciler bile demeye getiriyor üstadım gel biraz savun da imajımız düzelsin diye isim vermeyeyim.Ancak bu iyiliği herkese yapmam kudurmuş hater falan görmem gerek o zaman zevkine bu işe girişiyorum tamamen haz için. xD