Röportaj da bu şekilde bi açıklaması var diye biliyorum doğru olmayabilir üzerinden okuyalı baya geçti. Hatta SBS'de geçti diye hatırlıyorum.
@Smoker @hdbfresh böyle bir açıklama gelmiş miydi?
Manga panelleri pekte senin söyleminde pekte örtüşmüyor buna vurgu yapmak istedim. Düşman gelmiş olsa ellerini bağlayıp ne var len diye karşılamalarını beklemek saçma. Kaldı ki bu panelleri Mihawk'ın karşısında Shanks hariç diğerleri bir hiç diyerek geçiştirmekte senin yorumun bir şey diyemem
Ama panelde görülene göre adam 3 büyük güç arasında yürüyerek geçiyor hiç bir tepki vs yok. Mihawk'ın tayfaya karşı bir tehdit oluşturmadığı aşikar. Muhtemelen Shanks ile vs atıp yoluna bakıyor genellikle. En kötü WB-Shanks karşılaşmasına bakalım Shanks K. haki patlatıyor düşman gemisinde olduğu için ve tedirgin olduğundan dolayı mecazen yapıştırıyor hakiyi. Mihawk'ın haki patlatmasını geçtim tedirgin bir tarafı dahi yok resmen.
Tek kollu Shanks ile vs atma muhabbeti ise çok sığ bir konu çünkü 10 sene önce kolunu kaybeden bir Shanks var elimizde. Mihawk adaya geldiğinde posteri gösterince söylediği söz belli çok uzun zaman önce hasır şapkalı bir çocuktan bahsetmiştin diyor bu uzun zaman dilimine sığdırabileceğimiz şeyler Mihawk vs tek kollu Shanks olabilir pek ala ama tek kollu birisiyle savaşmam diyen bir Mihawk'ın daha öncesinde savaşmış olma ihtimalini ortadan kaldırıyor. Bu da serinin yazarının söylediği savı güçlendiriyor, Shanks'ın tek kolunu kaybetmesi onun gücünden bir şey eksileceği anlamına gelmiyor.