+1. Bana unvanı olup da çöp birini gösterin? Gösteremezsiniz çünkü yok.Bu adam daha kimi yensin kendini kanıtlamak için? Kazandığı vs'leri sıralasan mesaj limiti yetmez.
+1. Bana unvanı olup da çöp birini gösterin? Gösteremezsiniz çünkü yok.Bu adam daha kimi yensin kendini kanıtlamak için? Kazandığı vs'leri sıralasan mesaj limiti yetmez.
+1 En güçlü yaratıktan sonra en güçlü kılıç ustası geliyor bence. Seride bunların üstünde olan var ama mezarda.+1. Bana unvanı olup da çöp birini gösterin? Gösteremezsiniz çünkü yok.
İşin şakası bir yana Mihawk için ne desek boş. Amirale yakın bir adam beklerdim eskiden ama şu an tamamen belirsiz. Zoro zor geçen bir dövüşte Mihawk'ı nasıl yendiğini hatırlarsa Mihawk balon olur. Ama Fujitorayı yendiği haberini alırız olay bambaşka bir yere gider.Gösterdiklerinin aksine maalesef güçlü çıkacak. Önceden çizilenlerin pek anlamı yok. Oda'nın kafasında belli bir seviyesi vardır. En kötü 1. komutan seviyesi bu adam. En en en en kötü.
Bu adam daha kimi yensin kendini kanıtlamak için? Kazandığı vs'leri sıralasan mesaj limiti yetmez.
Serideki en balon karakterlerden.Fanboyları sağolsun sıkılmadan el üstünde tutup duruyor.
Alın bunları burdan.Fanboyluk damarlarına işlemiş.Yonkou seviyesi demek![]()
Bakınca Mihawk'ın beckman, marco, king ve katakuri ile muhatap olacak biri olarak görmüyorum. Muhatabı shanks olur, yonkou olur, amiral olur.Gösterdiklerinin aksine maalesef güçlü çıkacak. Önceden çizilenlerin pek anlamı yok. Oda'nın kafasında belli bir seviyesi vardır. En kötü 1. komutan seviyesi bu adam. En en en en kötü.