Utanılacak ne var yahu, beklenti meselesi Mihawk.Şayet yanılırsak ben yıllardır takip ettiğim bu seriden hiç birşey anlamadığımı kabullenir tek kelime bile yazmam foruma.
Ama forumdaki haterların birazcık bile utanmayacağını çok iyi biliyorum.
Utanılacak ne var yahu, beklenti meselesi Mihawk.Şayet yanılırsak ben yıllardır takip ettiğim bu seriden hiç birşey anlamadığımı kabullenir tek kelime bile yazmam foruma.
Ama forumdaki haterların birazcık bile utanmayacağını çok iyi biliyorum.
Brannew'in ağzından çıkacaklara göre seviyesi belli olabilir gerçekten de. Ödülü Shanks civarı olursa artık yonko demeyen kalmaz ve mesele çözülür. Ama 2-3 olursa sorun olur, Teach üzerinden yonko denebilir, kabul edilmez, uzar mesele. Daha azında daha da sorun olur, tayfası yok diye denebilir vs.... Birçok bakış açısı geliştirilebilir her türlü ödüle göre.An itibariyle Brannew'e bağlı.
Hangi olaylar onlar?rez alıyorum, şu son olaylara bakarak bile bu adamın en az Yonkou olduğunu anlarsın ama neyse gözünü nefret bürümüş senin.......
4 milyar ödül verin, bu iş huzur içinde çözülsün!Brannew'in ağzından çıkacaklara göre seviyesi belli olabilir gerçekten de. Ödülü Shanks civarı olursa artık yonko demeyen kalmaz ve mesele çözülür. Ama 2-3 olursa sorun olur, Teach üzerinden yonko denebilir, kabul edilmez, uzar mesele. Daha azında daha da sorun olur, tayfası yok diye denebilir vs.... Birçok bakış açısı geliştirilebilir her türlü ödüle göre.
4.1 çıksın temizinden de bu iş huzur içinde çözülsün.
kardeşim mangayı da ben mi okuyayım senin yerine :S okuyun şu mangayı lütfen.Hangi olaylar onlar?
Eeee? Kılıçlar enma gibi ekstra bir güç mü getiriyor eline alır almaz?kardeşim mangayı da ben mi okuyayım senin yerine :S okuyun şu mangayı lütfen.
Bakıyorsun KK kılıç kullanıyor, en büyük rakibi Rox kılıç kullanıyor ama deiku yeriliyor. Cidden bu kadar gömme çabası üzücü.