Resetlese de keser Mihawk Luffy'i. Ki ona izin bile vermeyebilir. Ayrıca çelişkili olan sensin kabul ettin önceki durumları kabul etmezken.@Mcgill
Resete ne oldu? Yine bir çelişki yumağı. Ne şiş yansın ne kebap.
Resetlese de keser Mihawk Luffy'i. Ki ona izin bile vermeyebilir. Ayrıca çelişkili olan sensin kabul ettin önceki durumları kabul etmezken.@Mcgill
Resete ne oldu? Yine bir çelişki yumağı. Ne şiş yansın ne kebap.
Luffy bu sırada armut mu toplayacak ne yapacak?Resetlese de keser Mihawk Luffy'i. Ki ona izin bile vermeyebilir.
İyi sen biliyon bitirelim.Luffy bu sırada armut mu toplayacak ne yapacak?
Neyse birader o kadar bir şeyler anlattın Luffy şöyle Luffy böyle, meyvesi öyle güçlü böyle güçlü Tanrı meyvesi felan filan reset meset sonda yine Mihawk'a yedirmek için.Ben tutarsızlıklara gelemiyorum o yüzden bitirelim burada.
Not: Bu arada Luffy silkeler kenara atar.
Yavaş silkelesin Shanks ve Mihawk Nika’ya karşı şansı olan kişiler olabilir.Daha Kaido dandirik bir slash atınca haykırıyordu Nika.Kaido kesmelere toon açamıyor gibisinden özellikle belirtti.Eskiden rakibi Ryuma imiş şimdi de Mihawk olur işte devrin en iyisi.Şöyle bir tane özel teknik yapar mesela.Zoro’yu sağ kolu olarak Oda’nın seçmesi de tesadüf değildir Nika’ya en büyük tehlikeyi yaratacak kişiyi dostu yapmış olabilir Oda anti muhabbetinden dolayı.Luffy bu sırada armut mu toplayacak ne yapacak?
Neyse birader o kadar bir şeyler anlattın Luffy şöyle Luffy böyle, meyvesi öyle güçlü böyle güçlü Tanrı meyvesi felan filan reset meset sonda yine Mihawk'a yedirmek için.Ben tutarsızlıklara gelemiyorum o yüzden bitirelim burada.
Çakılı mihawk imparator seviyesi, yorulu mihawk ise bambaşka konu.Haalamı bu adamı tartışıyorsunuz, imparator işte, kabul etmek bu kadar zor olmamalı.
Luffy şuan alamaz mihawkı. Kadio bile keserek zarar veriyor. Mihawk ne yapar. Kaidonun balyozu kafasına vurduğu sahnede mihawk olsa luffy ölmüştü. Ayrıca kaido kibirli zaten yenemez gözüyle bakıyor. Mihawk ise hep Zoro gibi ciddi bir adam.Luffy bu sırada armut mu toplayacak ne yapacak?
Buggyde 3 Milyar çıkarsa Korsanlar kralı olur mu3 Milyar üstü ödülü çıkarsa Yonkou gücünde derim senin gibi kıvırmam.![]()
Sen 500 M ödülü çıksa bile uydurursun bir şeyler.![]()
Çıkmayacağı kesin çünkü 3 Milyar çıkacağını düşünen bu seriyi anlamamıştır.
Uzun uzun yazarım ama gerek yok ödüller açıklanınca zaten millet. "Bu ne lan böyle" falan diyecek zaten.
Ya bu daha dün Oda tasarım çalıyor dedi kendisine saygım bitti GODA'ya laf attı.''3 milyar çıkacağını düşünen bu seriyi anlamamıştır.''
Hahaha.