Ben gördüm. Kızın hayatı Luffy olmuştu.DnS’den daha uç Zorocular Battal’dan daha azılı Sanjiciler gördüm de Alpamis gibi Luffy’ci görmedim. Ne burda ne Global’de.![]()

Ben gördüm. Kızın hayatı Luffy olmuştu.DnS’den daha uç Zorocular Battal’dan daha azılı Sanjiciler gördüm de Alpamis gibi Luffy’ci görmedim. Ne burda ne Global’de.![]()
Buna yan basmak diyoruz. O zaman niye bu kadar süründü? Niye ölmesi gerekti? Niye hakide bu kadar aştı?Sürünme mi? Luffy'nin yaptığı her şey meyve sayesindeymiş şu ana kadar. Arada dezavantaj yaşasa nolucak öldürmeyen meyve öldürmüyor.
Kral haki öğrenen Zoro'nun sıkıntı çekmemesi dışında sorun yok. Haki sorun değildi kullanmayı bilmemesi sorundu.
Aynen Worstgen'de Erkan gibi bir efsane olabilirdi ama Mbappe gibi parayı seçti.DnS’den daha uç Zorocular Battal’dan daha azılı Sanjiciler gördüm de Alpamis gibi Luffy’ci görmedim. Ne burda ne Global’de.![]()
İşte sürünmesine gerek yokmuş zaten. Onu diyorum. Ha evet süründüğü oldu Luffy'nin ama 0dan canlanırken resetlenirken nerde süründü tam olarak?Buna yan basmak diyoruz. O zaman niye bu kadar süründü? Niye ölmesi gerekti? Niye hakide bu kadar aştı?
Sırf inat olsun diye yorum yapıyonuz. Sonra Luffy tekler Mihawk'ı diyince de ağlıyorsunuz.![]()
Hito Hito'da süründürüyordu reis Luffy omzunu tutarak yumruk atıyordu. Ben bi fark göremiyorumE yani süründüren kılıçla seviye atlamak hiçbir şey yapmadan ölümden döndüren ve resetleyen meyveden daha mantıklı.
Kabzasına dokunup ölmezsen öğrenebilirsin tabi neden olmasın. Virgülden sonrasını üstteki alıntıda cevapladım.
Öyle efsanelik olmaz olsun. En ufak olayda 20 kişi Erkan'a sallıyordu orada. .dAynen Worstgen'de Erkan gibi bir efsane olabilirdi ama Mbappe gibi parayı seçti.![]()
Öyle efsanelik olmaz olsun. En ufak olayda 20 kişi Erkan'a sallıyordu orada. .d
Luffy daha erken öleymiş daha iyimiş Nika erken uyanır hiç uğraşmadan yonko mis.Hito Hito'da süründürüyordu reis Luffy omzunu tutarak yumruk atıyordu. Ben bi fark göremiyorum![]()
Adamların meyvesi o kadar sürünmeden uyanıyor.İşte sürünmesine gerek yokmuş zaten. Onu diyorum. Ha evet süründüğü oldu Luffy'nin ama 0dan canlanırken resetlenirken nerde süründü tam olarak?
Tekler diyince ağlamak anormal tekler demek normal zaten.
Olsun yine de tebrikler.Öyle efsanelik olmaz olsun. En ufak olayda 20 kişi Erkan'a sallıyordu orada. .d