Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Dracule Mihawk

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 350 76.4%
  • Sevmem

Kullanılan: 108 23.6%

• Kullanılan toplam oy
    458
Sürünme mi? Luffy'nin yaptığı her şey meyve sayesindeymiş şu ana kadar. Arada dezavantaj yaşasa nolucak öldürmeyen meyve öldürmüyor.
Kral haki öğrenen Zoro'nun sıkıntı çekmemesi dışında sorun yok. Haki sorun değildi kullanmayı bilmemesi sorundu.
Buna yan basmak diyoruz. O zaman niye bu kadar süründü? Niye ölmesi gerekti? Niye hakide bu kadar aştı?

Sırf inat olsun diye yorum yapıyonuz. Sonra Luffy tekler Mihawk'ı diyince de ağlıyorsunuz.:D

Buna yan basmak diyoruz. O zaman niye bu kadar süründü? Niye ölmesi gerekti? Niye hakide bu kadar aştı?

Sırf inat olsun diye yorum yapıyonuz. Sonra Luffy tekler Mihawk'ı diyince de ağlıyorsunuz.:D
İşte sürünmesine gerek yokmuş zaten. Onu diyorum. Ha evet süründüğü oldu Luffy'nin ama 0dan canlanırken resetlenirken nerde süründü tam olarak?
Tekler diyince ağlamak anormal tekler demek normal zaten.

E yani süründüren kılıçla seviye atlamak hiçbir şey yapmadan ölümden döndüren ve resetleyen meyveden daha mantıklı.

Kabzasına dokunup ölmezsen öğrenebilirsin tabi neden olmasın. Virgülden sonrasını üstteki alıntıda cevapladım.
Hito Hito'da süründürüyordu reis Luffy omzunu tutarak yumruk atıyordu. Ben bi fark göremiyorum ;)

İşte sürünmesine gerek yokmuş zaten. Onu diyorum. Ha evet süründüğü oldu Luffy'nin ama 0dan canlanırken resetlenirken nerde süründü tam olarak?
Tekler diyince ağlamak anormal tekler demek normal zaten.
Adamların meyvesi o kadar sürünmeden uyanıyor.:D Law ve Kid cepten çakmak çıkarır gibi uyanış çıkardılar.

Ayrıca Luffy'nin ölmesinde bir tane CP0 ajanın üstüne kene gibi yapışıp Kaido gibi Ejderha Mistik Zoanı kullanan bir tane bile dezavantaj çekmemiş Oni Irkından gelen birine öldürülmesini Luffy öldü diye gösteriyonuz.:D Bu adam savaş içinde şarap içip hakisini yükselten adam ayrıca. Ben kimsenin Kaido'nun meyvesini ön plana çıkardığını görmedim ki meyvesiyle ada uçuruyor diye de ada uçururken savaşıyor denildi üstüne övülmek için.

Bu kadar taraflı bakış açısıyla Luffy haterlığı yapmayın beyler. Sonra ağlıyorsunuz. (Lafım genele.:D)

Son düzenleme:
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık