Kaido'nun öylesine attığı diyon. İşine gelen öylesine işine gelen güçlü oluyor.Fanlık diyip o son cümleyi yazman... Kaido'nun öylesine attığı rüzgardan bu kadar hasar yiyorsa Mihawk hiç acımaz. Bir kere kesmez zaten sadece...

Kaido'nun öylesine attığı diyon. İşine gelen öylesine işine gelen güçlü oluyor.Fanlık diyip o son cümleyi yazman... Kaido'nun öylesine attığı rüzgardan bu kadar hasar yiyorsa Mihawk hiç acımaz. Bir kere kesmez zaten sadece...
Olur görürsem söylerim.Mihawk kaçmayacaksa Luffy tek round'ta fişini çeker.
Öylesine attığı bir atak evet? Nice atakları var. Kaido için öylesine bir atak bu.Kaido'nun öylesine attığı diyon. İşine gelen öylesine işine gelen güçlü oluyor.Hem ataklar hep aynı standart güçtedir diyon. Hem de öylesine atak diyon. İkisi büyük çelişki.
Benim gayet farkında olduğum kısım her atağın aynı güçte olmadığı. Hele ki üstüne bir de haki ekleme eklememe ya da az ekleme çok ekleme hepsini ekleme gibi muhabbetler varken her atak aynı güçtedir demek ama başka yerde de öylesine atılmış atak diye bir çifte standart çıkarmak tek anlamıyla çelişkidir.Sen gayet farkındasın da çıkış arıyon bir yerden. Her atağı aynı güçte değil ama bu sabit bir atak. Thunder Bagua gibi seviyeleri olan bir atak değil. Farkındaysan bu atağın bütün hepsi aynı düzeyde oldu.
Yazdığım mesajı iyice oku. Hepsi aynı demedim.Benim gayet farkında olduğum kısım her atağın aynı güçte olmadığı. Hele ki üstüne bir de haki ekleme eklememe ya da az ekleme çok ekleme hepsini ekleme gibi muhabbetler varken her atak aynı güçtedir demek ama başka yerde de öylesine atılmış atak diye bir çifte standart çıkarmak tek anlamıyla çelişkidir.
Bellamy’e tek attı. Gerçi Bellamy’i de adamdan sayıyorsak.Luffy bugüne kadar kime tek atmış? Temiz bir dayağını yer, ardından 50 kişinin yardımıyla dövüşü kazanır.
Mihawk bugüne kadar kimi yenmiş? 2 tane Travesti yendiğini biliyoruz. Bir kaç tane de marine eri kesti diye biliyoruz.Luffy bugüne kadar kime tek atmış? Temiz bir dayağını yer, ardından 50 kişinin yardımıyla dövüşü kazanır.
Shanks’ı yenmiş.Mihawk bugüne kadar kimi yenmiş? 2 tane Travesti yendiğini biliyoruz. Bir kaç tane de marine eri kesti diye biliyoruz.Luffy Kaido'yu havada tekleyip öldürmüş. Doflamingo'nun deyimiyle sabit, tek atakla sonda onu tekleyip yere gömmüş. Bu Luffy 19 yaşında daha. Mihawk o yaşta hocasının eline bakıyordu.
Kim diyor?Shanks’ı yenmiş.