Luffy ciddi olursa tekler geçer.Ben Mihawk alır derim ama G5'in kötü tarafı her karaktere karşı gideri var pek tartışası gelmiyor insanın. Oda gülen surat yerine güzel dövüş hareketleri çizse bari.
Luffy ciddi olursa tekler geçer.Ben Mihawk alır derim ama G5'in kötü tarafı her karaktere karşı gideri var pek tartışası gelmiyor insanın. Oda gülen surat yerine güzel dövüş hareketleri çizse bari.
Luffy'nin savunmasını anca Luffy izin verirse aşar Mihawk.
Şu son güçlendirme sana yaradı, neyse bir 10 kişi bulmuşsun zaten ben dahil olmayayım aralarına kolay gelsin.Luffy ciddi olursa tekler geçer.
Birinci buradaki isim Kaido. İkincisi Luffy savunma yapmıyor.Kaido'nun bu atağına böyle olan Mihawk'ın saldırılarıyla kevgire döner.![]()
![]()
Bir de tekler diyor :Kaido'nun bu atağına böyle olan Mihawk'ın saldırılarıyla kevgire döner.![]()
![]()
Biraz yavaş sıkalım.Bir de tekler diyor :Sonra biz bir şey deyince abartıyor oluyoruz. Luffy, Nika olunca bile kesici saldırılardan korkuyordu. Mihawk gibi birisi neler yapar kim bilir. Ama ona göre Luffy istemezse savunmayı geçemez
![]()
Yahu yukarıda resim atılmış ya. Mihawkın terini gören sen oradaki Luffy'nin yüzünün şeklini göremiyor mu?Biraz yavaş sıkalım.
Korku ifadesiyle benzer tek bir tarafını bul, nobel alırsın.Yahu yukarıda resim atılmış ya. Mihawkın terini gören sen oradaki Luffy'nin yüzünün şeklini göremiyor mu?
Birinci Mihawk'ın öylesine attığı slash büyüktür bu atak.Birinci buradaki isim Kaido. İkincisi Luffy savunma yapmıyor.Mihawk'ı halı yapar zemine döşer Luffy.
Korku yok baya kıvranmış acıdan.Korku ifadesiyle benzer tek bir tarafını bul, nobel alırsın.![]()