Yahu Yonkou seviyesi olduğunu düşünmüyorum, o etkiyi görmedik adamdan neye göre diyeceğim bunu? Ödül konusunda zaten herkes yanıldı sanki ben farklı bir yanılgı içine düşmüşüm gibi yorumlar geliyor 1 cümle kurduk diye. Tamam da değişti seri, ek olarak ödül konusunda çok farklı olaylar olduğu da ortada. Yani Mihawk Shanks gibi Amiral kaçırdı ya da Kaido Amiraller falan Kaido gibi söylemlere girdi de kabul mü etmedik? Yani siz sadece söylenti üzerinden ''Kabul et'' demeye getiriyorsunuz. Görsem zaten söylerim, karakterin seviyesinde yanıldığımı söylüyorum ama Shanks seviyesi çıkacağına ihtimal dahi vermiyorum. Çünkü özellikle Mangaka hala ''Yetenek'' ve ''Kılıç ustalığı'' olayları üzerinden gidiyor Mihawk konusunda.
La niye o zaman yonko derim diyon ? 3 üstü çıksın kabul ederim diyon.Şimdi o etkiyi görmedik neye göre dicem diyon.Çelişki ? Seri değişti dediğinde 2 yıl önce yapmışsın la o yorumu.Sanki 12 yıl önce yaptında seri değişti diyon.
Ee Mihawk amiral kaçırmadı vs. ama kendisine negatif şeyler yazacak şeylerde yapmadı.Vista diyon Vista'yla dövüşürken adam Luffy'i yorumluyor.2 gr ciddileşmiyor.Shanks gelince korktu kaçtı diye yorumlayan adamlarsınız la.Sadece görünene bakıp arka planı yok sayıp Mihawk'a eksi yazarmış gibi konuşuyorsunuz.
Aynen yanıldığını söylüyon.Önceden Vista'ydı şimdi Jozu seviyesi di mi ?
Diğer tarafta 1.7 demişsin, benim de düşüncem farklı o zamanlar bunu anlamayacak ne var? Sen kendin bile ''Yonkou seviyesi olduğunu düşünmüyorum'' deyip şimdi beni eleştirmeye kalkıyorsun komik biçimde. Hani ''Amiral ve Yonkou arasında çok az fark var. Mihawk Yonkou etmez ama en az Amiral seviyesindesinde. Bu adam 1.7 ödül alabilir'' demişsin mesajının kısa hali. Cidden bu yorumunda bir çelişme yok mu? En az Amiral oluyor + Yonkou gücünde olmuyor+ 1.7 ödüle sahip oluyor. Sen bu yorumda bir çelişme görmüyorsan bir şey demiyorum. Yani sana göre 1.7 ödüle sahip biri En az Amiral seviyesi...
Amiralle yonko arasında uçuk bir fark görmüyorum.Mihawk'a en az amiral en fazla Shanks'a denk görüyorum diyorum.Şu anda da hala aynısını savunuyorum Shanks>Mihawk denkleminin daha kuvvetli olduğunu düşünerek.Ödülde aynı şekilde ilk mesajda açıkladığım nedenlerden dolayı fazla olmayabilir 1.7 bandındadır demişim kendimden aşırı emin konuşmayarak.
Şimdi bu kısımda nerde çelişki var abi ? Burada sadece yanılma var o da ödül konusunda.Kaldı ki bu da bana eksi yazmıyor.Adamın güçlü olduğunu savundum güçlü çıktı.Kalkıp bana eee bende yanıldım ödül konusunda bana ne yükleniyorsun deme.Sana yukarıda dediğim gibi ödülde yanıldığın için yüklenilmedi.
Ben senin yorumlarını aramadım başka konularda, burada attığın yorumlar yazdım çıktı. Öyle tek tek farklı konulardan yorumlarını aramaya uğraşamam. Senin fikirlerin sen yaz, ben bu konu özelinde fikir çatışmalarını attım şimdi ki durumlara göre. Sen bile o dönem 1.7 çıkıp ''En az Amiral seviyesi'' olaylarını savunmuşsun, şimdi gelinen noktada 3 küsür çıktı diye sadece biz yanılmışız algısı yaratıyorsun. Ödül konusunda yanılmayan var mı? Ben zaten diyorum yanıldım diye, fakat siz hala ''Kabul etmiyorsun, kabul etmiyorsun'' diye sayıklıyorsunuz..
Bu kısımda anlaşamayacaz.Sana ödülde yanıldığın için yüklenilmedi diye 50 kere söyledim.