Im'in akrabasıdır reis. Im de uzaylı olduğuna göre, uzaydaki en güçlü varlıktır.Mihawk korsansa en güçlü korsandır ayrıca. Oda hemen bu unvanı da kutu içine eklemeli.
Not: Dünya da uzaydadır.
Son düzenleme:
Im'in akrabasıdır reis. Im de uzaylı olduğuna göre, uzaydaki en güçlü varlıktır.Mihawk korsansa en güçlü korsandır ayrıca. Oda hemen bu unvanı da kutu içine eklemeli.
Çok alıntıladık,unuttum şmdi durBen ne zaman öyle bir şey söyledim peki?
Mihawk orada, Korsanlar Kralı olmak için yerine getirilmesi gerekenler, benim ünvanımı elde etmek için yerine getirilmesi gerekenlerden zordur dedi. Yani; Sen korsanlar kralı olacaksan önce bir tayfan olacak, filon olacak, destekçin olacak, adan olacak, 4 pone'yi bulacaksın falan, bir ton iş. Deiku olmak istiyorsan tek şart var, mevcut deiku'yu yen. Yani mevcut deiku'yu yenmek sadece güç istiyorken, kk olmak ise pek çok şey istiyor.Hocam, Mihawk'un "Korsanlar Kralı olmak, beni geçmekten daha zor" lafından sen ne anlıyorsun? Mihawk, kendisinden güçsüz birinin Korsanlar Kralı olabileceğini düşünüyor mudur sence? Benden güçlü olmak bile yetmez anlamında söyledi açıkça. Korsanlar Kralı en güçlü korsan demedim ben zaten, Mihawk'un dediğinden kendisinin en güçlü korsan olmadığını çıkarttım sadece.
Ayrıca Ryuma, Dragon, Garp veya Hükümet ne alaka ya? Korsan mı onlar?![]()
Poneglif bulmak dışında hiçbiri Korsanlar Kralı olmak için şart değil. Mihawk da akademik anlamda beni geçmek, beni düelloda yenmekten daha zordur demeyeceğine göre? 4 Poneglifi kastettiyse bile onun zor kısmı onları güçlü korsanlardan çalabilmek zaten.Mihawk orada, Korsanlar Kralı olmak için yerine getirilmesi gerekenler, benim ünvanımı elde etmek için yerine getirilmesi gerekenlerden zordur dedi. Yani; Sen korsanlar kralı olacaksan önce bir tayfan olacak, filon olacak, destekçin olacak, adan olacak, 4 pone'yi bulacaksın falan, bir ton iş. Deiku olmak istiyorsan tek şart var, mevcut deiku'yu yen. Yani mevcut deiku'yu yenmek sadece güç istiyorken, kk olmak ise pek çok şey istiyor.
Nasıl şart değil? O zaman görünmezlik meyvesini Buggy'e ver, poneleri çalıp kk olsunPoneglif bulmak dışında hiçbiri Korsanlar Kralı olmak için şart değil. Mihawk da akademik anlamda beni geçmek, beni düelloda yenmekten daha zordur demeyeceğine göre? 4 Poneglifi kastettiyse bile onun zor kısmı onları güçlü korsanlardan çalabilmek zaten.![]()
Cevabım buna yakın hemen hemen.bu arada @RaidenMihawk orada, Korsanlar Kralı olmak için yerine getirilmesi gerekenler, benim ünvanımı elde etmek için yerine getirilmesi gerekenlerden zordur dedi. Yani; Sen korsanlar kralı olacaksan önce bir tayfan olacak, filon olacak, destekçin olacak, adan olacak, 4 pone'yi bulacaksın falan, bir ton iş. Deiku olmak istiyorsan tek şart var, mevcut deiku'yu yen. Yani mevcut deiku'yu yenmek sadece güç istiyorken, kk olmak ise pek çok şey istiyor.
Kaido paket eder ama aralarında bir Wb - Roger misali tokuşturma olur, gök yarılır. Onigaşima ortadan ikiye ayrılır. 1v1'de Kaido alır, bu konu tartışılmaz.@Kaidou
Dostum sence Mihawk vs Kaido savaşını kim alır? Bence ikisi denk sayılır ama Mihawk alır diyorum, kılıç kullanıyor diye. Kaido'ya ters rakip olur.
Kişisel güç, şan, şöhret, kudret... Her yönüyle orada kendi unvanı ile KK unvanı arasına mesafe koydu orada Mihawk. Bu unvan kıyaslama tuzağına fazla düşmeyin :/ Bu konunun temeli Mihawk ile Roger'ı denk gösterme gafletine düşenlere kadar dayanır. Mifak tayfa toplamaktan bahsediyor diyerek Roger'ı yediriyorlardı bu kan emiciyeCevabım buna yakın hemen hemen.bu arada @Raiden![]()