Roger ne alaka ? Ölmüş gitmiş adamı Mihawk'la niye kıyaslıyoruz ?
Vivre Card diyor. Vivre card buraya bakarsan of all diyor sadece yaşayanlardan bahsetse bence ayrı olarak deyinirdi ama all dediğini için ölüleri de dahil ediyorum mantıken.Mihawk kılıç kullandığı için ölü diri kılıç kullanan herkesten güçlü diyen mi var ?
Shanks'ın kılıcı öyle kullanmadığını nerden biliyoruz?Ayrıca Roger'ın kılıç ustası olduğu sallamasyonu nedir ? Belki adam sadece Wb gibi kullanıyor ?
Niye?Bu adamı tartışırken en güçlü kılıç ustası olması ya da Shanks’le dövüşmesinden ziyade yonko gücünde olan birisi shichibukai olur mu? sorusunun üstüne gitmek lazım. Bence olmaz.
Adam gürültü patırtı sevmiyor sessiz sedasız gezmek için almıştır shichibukailığı.Bu adamı tartışırken en güçlü kılıç ustası olması ya da Shanks’le dövüşmesinden ziyade yonko gücünde olan birisi shichibukai olur mu? sorusunun üstüne gitmek lazım. Bence olmaz.
Kaido'nun unvanını diğerleri ile karşılaştırmayalım. Hala karakterler en güçlü diyor sadece. Oda'nın kare ile dediğini görmedik diye biliyorum kaç bölümdür.Dalgayı bir kenara bıraktığın zaman mangakanın verdiği "en" ünvanlar kesinlik belirtir.
En Güçlü Adam: Newgate
En Güçlü Kılıç Ustası: Mihawk
En Güçlü Yaratık: Kaido
En Çok Aranan Adam: Dragon
Gibi gibi..
Gürültü patırtı yok zaten sessiz sakin kendi halinde takılan yonko gücündeki korsanın peşine dünya hükümeti neden düşsün? Düşmesi için amiral yollaması lazım Wb , Kaido kadar güçlü adamın karşısına amiral mi yollanır? Rayleigh’te çok güçlü bir Çar ama 20 sene sessiz sakin bir hayat sürebilmiş Mihawk’a gelince neden shichibukai unvanına ihtiyaç duyuyor anlamak güç.Adam gürültü patırtı sevmiyor sessiz sedasız gezmek için almıştır shichibukailığı.
Devrimci, Lord, Korsan. Birtek donanma eksik.Kaido'nun unvanını diğerleri ile karşılaştırmayalım. Hala karakterler en güçlü diyor sadece. Oda'nın kare ile dediğini görmedik diye biliyorum kaç bölümdür.
Gücünden dolayı potansiyel bir tehlike arz etmiş olamaz mı?Gürültü patırtı yok zaten sessiz sakin kendi halinde takılan yonko gücündeki korsanın peşine dünya hükümeti neden düşsün? Düşmesi için amiral yollaması lazım Wb , Kaido kadar güçlü adamın karşısına amiral mi yollanır? Rayleigh’te çok güçlü bir Çar ama 20 sene sessiz sakin bir hayat sürebilmiş Mihawk’a gelince neden shichibukai unvanına ihtiyaç duyuyor anlamak güç.
Bence diğer yonkolarla kıyaslamamak gerek çünkü diğerlerinin aksine bu adam solo takılıyor.Sağkollar tümen komutanları falan bunlarda hafifa alıncak adamlar değiller.Yazarken çok ciddi yazmamıştım sana katılıyorum zaten Mihawk'ı bende yonko seviyesinde görmüyorum ama yinede onlara yakın birşeydir oyüzden hükümet hem yanımızda dursun göz korkutmak için kullanırız diye düşünmüştür Mihawkta sessiz sedasız gezerim diye almıştır gibi geliyor bana sonuçta bu adam aktif olarak gidip gemileri kesip korsanlara zorbalık yapıyor diğer yonkoların günlük hayatlarını bilmiyoruzda bu adam sürekli kendine bir aksiyon arıyor gibi oyüzden olmuş olabilir.Gürültü patırtı yok zaten sessiz sakin kendi halinde takılan yonko gücündeki korsanın peşine dünya hükümeti neden düşsün? Düşmesi için amiral yollaması lazım Wb , Kaido kadar güçlü adamın karşısına amiral mi yollanır? Rayleigh’te çok güçlü bir Çar ama 20 sene sessiz sakin bir hayat sürebilmiş Mihawk’a gelince neden shichibukai unvanına ihtiyaç duyuyor anlamak güç.
Mihawk’ın kimi yenip bu unvanı aldığını, geçmişte ne haltlar yediğini bilmiyoruz. Ama Rayleigh kadar büyük bir tehdit olarak görüldüğünü sanmıyorum. Rayleigh bile aranmasına rağmen bulunamıyorsa ondan daha az tehdit olarak görülen Mihawk’ta çok rahat sessiz sakin bir yaşam sürebilirdi.Gücünden dolayı potansiyel bir tehlike arz etmiş olamaz mı?
Hatırladığım kadarıyla Rayleigh arandığı halde bulunamamıştı yalnız.