Shichibukailer amirallerin altında değiller. Amiraller denizcilere çalışıyor. Shichibukailer dünya hükümetine. Bir taraf jandarma diğer taraf polis gibi. Mihawk denizci olmadığı için amiral yapılamaz. En fazla shichi olabilir. Olabilecek en iyi şey bu kendi konumu gereği. Yonkou da olamaz çünkü tayfası yok. Yonkou gücünde olabilmesi shichi olamayacağı anlamına gelmez. Adam teklifi kabul etmiş olmuş. Yonkou gücünde adam kabul etmez diye bir şey mi var? Denizci erleri herkese laf söylüyor ona bakarsan.Ben anlamıyorum ki Yonkou veya Amiral seviyesi olan adam niye gidip onlardan düşük bir unvan olan Shici pozisyonunu kabul eder. Düşünsene Yonkou gücündesin Marineford'dan ayrılırken sıradan denizci Subayı nereye gidiyorsun lan Mihawk diyor sana. Yonkou seviyesisin ama Savaşta Amiral altı bir mevkide resmediliyorsun. Abi Shanks'i, Bigmom'u, Kaido'yu Vista ile vs. atarken düşünün ve bu adamların Vista'ya dövüşü erteleyelim daha sonra yapalım falan diye muhabbet ettiğini. Bana o mevki için çok rezil bir muhabbet gibi geliyor. Yonkou ve Amiraller bunla top gibi oynar. En fazla sağ kol seviyesi
Tamam da herhangi bir Yonkou seviyesi adamın Shici olma gibi bir gerekliliği yok ki. Bu adama kim ne yapabilir. Baktı kendi gibi Kılıç Ustası çok ona bulaşmasınlar diye Denizcilerin altına girmiş.Shichibukailer amirallerin altında değiller. Amiraller denizcilere çalışıyor. Shichibukailer dünya hükümetine. Bir taraf jandarma diğer taraf polis gibi. Mihawk denizci olmadığı için amiral yapılamaz. En fazla shichi olabilir. Olabilecek en iyi şey bu kendi konumu gereği. Yonkou da olamaz çünkü tayfası yok. Yonkou gücünde olabilmesi shichi olamayacağı anlamına gelmez. Adam teklifi kabul etmiş olmuş. Yonkou gücünde adam kabul etmez diye bir şey mi var? Denizci erleri herkese laf söylüyor ona bakarsan.
Ne olacak lan hesabı kapatıp kaçacak mısın yoksa?Bu herifin gücü açıklandığın da, forumda oluşacak kaos ortamını hayal edemiyorum.
Hangi Yonkou tayfasının ikinci adamı?Yonkou tayfasının 2. Adamı ise birinci sınıftır.
No no no Kaçacak kişi ben değilimNe olacak lan hesabı kapatıp kaçacak mısın yoksa?![]()
Zeka seviyesi iyice düşmüş konuda.O kadar uzun mesaj atmanıza gerek yok. "Ingaa" yazmanız yeterli
![]()
Hayırdır fandaşlarından bazıları mı kaçacak söyle bakayım...No no no Kaçacak kişi ben değilim![]()