Bu adamın ödülünü hala 1 milyar bekleyen insanlar var. Adı lazım değil baş harfi @BavsBu adamın ödülü 1 milyar olsun hala Shanks'e denk diyecek insanlar var.
Kaç bekliyorsun cidden ?
Bu adamın ödülünü hala 1 milyar bekleyen insanlar var. Adı lazım değil baş harfi @BavsBu adamın ödülü 1 milyar olsun hala Shanks'e denk diyecek insanlar var.
Ona giremiyorum ya. Vs konuları kapalı.Sensey Worstgen stili düşünüyorGerçi worstgendekiler gerçekten troll.Adamlar amiralleri bırak yonkolara denk görmeyi,Akainu'nun Kaido'yu orta zorlukta yenebileceğini düşünüyor.
Üye olmak gerekiyor ondaOna giremiyorum ya. Vs konuları kapalı.![]()
Evet fark ettim. Galiba Akainu fanları kurmuş veya üye olmuş ilk. Meme konuları Akainu üzerinden genelde.Üye olmak gerekiyor ondaOro'dan kaçan kim varsa worstgene gelmiş muhabbetler aynı
Pek bir fark yok.
Söylenenleri bir araya toplarsak;Beckman'ın seviyesi ne ?
Ben +2 milyar olan her ödüle tavım. 2.5/3 arası DEIKU'nun şanına yakışır, +3 milyar şaşırtır, +4 milyar bayıltır, öldürürAdama 2 milyar ödül verseler kafi.Tek başına takılan Mihawkın bir yonkou olan BB den daha yüksek ödülü olması biraz zor gibi.Helede oto boka karışmayan tayfasız biri için 2.5 üstü biraz çok.
Shanks'ın güneş olduğu yerde Beckman'ın ay olduğundan bahsedilmişti yanlış hatırlamıyor isem kartlarda.Güneş ile ay arasındaki farkı söylemeye gerek yok herhalde.En dengeli tayfa olmasının sebebinin sadece herkesin yakın olmasından ve ezik adam olmamasıyla alakalı da olabilir.Beckman amiral seviyesi çıkabilir bence de amaSöylenenleri bir araya toplarsak;
"Gücü, kaptanıyla mukayese edilebilir"
Kesin ve net bir şekilde Yonkou>amiral olduğuna göre gücü kaptanıyla mukayese edilebilir bir herif en az amiral gücünde çıkmalıdır.
Ödülleri en dengeli tayfa.
Ödüllerin dengeli olması demek güç olarak birbirine yakın karakterler demek. Bu da üstteki cümleyi doğruluyor.
Shanks ve tayfası, sümüklü Lütfü'nün taaa seri başında "seninkini geçecek bir tayfa bulacağım" diye zirveye koyduğu tayfa.
Velhasıl tüm bu verilerden yola çıkarak Beckman'a içim rahat bir şekilde amiral seviyesi derim.
Ben +2 milyar olan her ödüle tavım. 2.5/3 arası DEIKU'nun şanına yakışır, +3 milyar şaşırtır, +4 milyar bayıltır, öldürür![]()
Pek düşünmedim kendisi pek umurumda olan bi karakter değil. En fazla 1.5 falan çıkar belki 1.750.Bu adamın ödülünü hala 1 milyar bekleyen insanlar var. Adı lazım değil baş harfi @Bavs
Kaç bekliyorsun cidden ?