Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dracule Mihawk vs. Shanks

Sonuç ne olur?


  • Kullanılan toplam oy
    216
Kardeş anlamıyon herhalde. Shanks Mihawk'in düello için geldiğini düşünebiliyor. Unvanını takmiyor yani. Mihawk da tabi bozmuyor şeklini şekil yapıyor.
Olm biz Mihawk > Şanks diyoruz da araya devasa bir fark koymuyoruz. Sen Şanks’ın “abi büyüksün” deyip Mihawk’ın ayaklarına kapanmasını mı bekliyordun? Zoro ve Vista gibi çarlar bile Mihawk’a meydan okumuş, Shanks’ın düello beklemesi gayet doğal, sonuçta eskiden defalarca düellolar yapmış bu ikili.
 
Haki basarsan kılıç kara kılıç olur, Enma'yı kullanamıyorum bu haki eksikliğim, her şeyin nefesini duyabiliyorum, demiri kesebilirim...

Alpamis: kılıç ustalığı ve haki birbirlerine bağlı değil, hakilerini kapatıyorlar.
Kılıç ustalığı ve haki aynı kavramsa haki kullanan herkes kılıç ustası demektir.
 
Güncelde wb ile prime dönemindeki shanks i kıyaslamak aşırı saçmalamak olur.Wb nin prime dönemi shanks in roger tayfasında miço olduğu dönemdi.Shanks de Mihawk ile kılıç kapıştırdığı dönemde bırakın yonkou olmasını toy olduğu dönemdi.Malum kolunu kaybetmesi zaten 12 sene önceydi.Neyse zaten sonuçta resmi mangada geçen olayların önemi yok fanları için.Onlar kendi kafalarında hayal dünyalarında ne istiyorlarsa onu söyleyip duruyorlar.Mangada Shanks dalga geçerek direk Mihawk a Kid e yaptığı gibi tek atsa yine sonuç değişmeyecek : ) Dediğim gibi Odayı bile takmıyor fanları :ehe:
Aynen dostum. Mangayı kbul etmeyenler de bugün:

Not: Luffy, Lucci'yi rahat yenememiş. Fakat, mangayı kabul etmeyenler bir başkası oluyor.



Kılıç ustalığı ve haki aynı kavramsa haki kullanan herkes kılıç ustası demektir.
Aynı kavram değil, sen ama direkt ayrı tutuyorsun. Seni sanki bilmiyoruz Alpa. Sana göre kılıç ustalığıyla hakinin hiçbir alakası yok, hakilerini kapattılar ya.

Şu ödül mevzusundan sonra patlayan adam en azından aralarında çok farkın olmaması gerektiğini kabul eder, özellikle senin gibi her konuda objektiflik sorgulayan birisi. :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık