Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dracule Mihawk vs. Shanks

Sonuç ne olur?

• Kullanılan toplam oy
    254
Özel klan/ ırk bekliyorum ben şahsen. Şahin Gözlüler klanı/ ırkı gibi bir hikaye yazabilir E. Oda. Nasıl ki uzun kol, bacak, boyun ve sair var, bu da olabilir.

Adamın gözünün anormal olduğu belli, her defasında zoomlanıyor, üstüne adamın lakabı haline gelmiş, kesinlikle göz gücü bekliyorum. Ha ırk/ klan olur ha BM gibi anomali der, ayrı.

Mihawk'ın varlığı Buggy'i Yonko yaptı, bence net Amiral üzeri karakter, Yonko etmese de Yonko'ya yakındır gücü.
İllaki retcon yer mihawk ama marinefordda kendimi tutmayacağım diyip vista tarafından engellenmiş bi mihawka yonko lvl demem ben.
Kokutou Yoru amcasından kalmış diyorlar? Gözler de çok soylu bir aileden geliyormuş? Direk Oda'nın akrabasıymış.:D
Söylenene göre mihawkla göz temasına girenin kılıcı siyaha boyanıyormuş.

İllaki retcon yer mihawk ama marinefordda kendimi tutmayacağım diyip vista tarafından engellenmiş bi mihawka yonko lvl demem ben.

Söylenene göre mihawkla göz temasına girenin kılıcı siyaha boyanıyormuş.
OP serisi DB-Toriko veya Bleach gibi bir aksiyon serisi değil, featler üzerinden gidersen kafayı yersin, o yüzden hikayedeki konum, karakterin durduğu yer ve anlatılanlar, yazarın yansıttıklarından çok kafasındakiler daha önemli sayılıyor.

2 yıl öncesine bakarsan kimsede Koka yok, şimdi çöpler bile koka çıkarıyor. Vivre kart okuyunca Sengokuda kral haki varmış diyorsun, hem de Budha halinde perte çıkmış balon formundaki Luffy'den kan alamıyor, normal featlerine baksan vurup teklemesi gerekiyordu. Kaç metre öteden anahtar vuran Kizaru'nun herkese head shot atmasını beklersin ama öyle bir gösterim yok. Şimdi bile Vegapunku öldüremedi adam, kılıçla delmek zorunda kaldı, oturduğu yerden Head shot atıp Bonneyi Kumayı tekleseydi ya.

Bir aksiyon serisi olsa tamam, mangakalar verdikleri gücün arkasında duruyorlar ama hikaye serilerinde öyle değil. Çizilen hikayeye göre adamın gücünü eğip büküyorsun.

OP serisi DB-Toriko veya Bleach gibi bir aksiyon serisi değil, featler üzerinden gidersen kafayı yersin, o yüzden hikayedeki konum, karakterin durduğu yer ve anlatılanlar, yazarın yansıttıklarından çok kafasındakiler daha önemli sayılıyor.

2 yıl öncesine bakarsan kimsede Koka yok, şimdi çöpler bile koka çıkarıyor. Vivre kart okuyunca Sengokuda kral haki varmış diyorsun, hem de Budha halinde perte çıkmış balon formundaki Luffy'den kan alamıyor, normal featlerine baksan vurup teklemesi gerekiyordu. Kaç metre öteden anahtar vuran Kizaru'nun herkese head shot atmasını beklersin ama öyle bir gösterim yok. Şimdi bile Vegapunku öldüremedi adam, kılıçla delmek zorunda kaldı, oturduğu yerden Head shot atıp Bonneyi Kumayı tekleseydi ya.

Bir aksiyon serisi olsa tamam, mangakalar verdikleri gücün arkasında duruyorlar ama hikaye serilerinde öyle değil. Çizilen hikayeye göre adamın gücünü eğip büküyorsun.
Dragon ball gibi net bi güç ölçeklendirmesi yapamıyacağımız konusunda sonuna kadar haklısın ama bu mevcut sözlerde retcon yiyor featlerle uyuşmuyor ben bundan kaynaklı net bi güç ölçeği olduğu müddetçe featlere daha fazla önem veriyorum çünkü op gibi bi seride ne yazıkki statementsler yazar tarafından dergi, magazin, sbs, vivrecard ve temel eser mangada bol keseden dağıtılıyor bundan kaynaklı olarak gördüğümü yorumlamayı tercih ederim elbette hikayesel ve karakterin yansıtılışınıda hesaba katıyorum o yüzden retcon yiycek mihawk diyorum zaten retcon yemesi kötü bi durum değil mf amirallerinden kizaru ve aokijide retcon yedi zaten yok aokijinin yumrukları güçlüymüş yok kizarunun klonları varmış defansı iyiymiş gibi ama marinefordda mihawkın luffye karşı hem tam gücümü kullanacağım dedirtip hiçbişiy yapamaması gibi bi top tier karaktere saygısızlığı seride ben pek görmedim bide dediğin sengoku örneğini katabilirim bu duruma baksana mihawkın eşi denen shanks savaşı duruyor aynı zaman diliminde ne biliyim kan kusan hasta ölü beyazsakal amirallerle eşleşiyor one piece serisinde ne yazıkki güç dengesi çok tutarlı değil bununla orantılı sözlerde tutarlı olmuyor bundan ötürü hep fikir ayrılığına giriyoruz yazar adeta tartışmamızı istiyor hikayeyi çizerken.

Mihawk fanboylarına laf anlatmaya çalışanları gördükçe hüzünleniyorum.Elemanlar mangada geçenler karşısında yıllardır 3 maymunu oynuyor : ) Kendi kafalarında şu seviyedir demişler tamam ne anlatsanız boş kasmayın size yazık.2+2=4 sonucunu bunlara sorsanız 4 olduğunu kabul etmezler işte o seviye : )

Özel klan/ ırk bekliyorum ben şahsen. Şahin Gözlüler klanı/ ırkı gibi bir hikaye yazabilir E. Oda. Nasıl ki uzun kol, bacak, boyun ve sair var, bu da olabilir.

Adamın gözünün anormal olduğu belli, her defasında zoomlanıyor, üstüne adamın lakabı haline gelmiş, kesinlikle göz gücü bekliyorum. Ha ırk/ klan olur ha BM gibi anomali der, ayrı.

Mihawk'ın varlığı Buggy'i Yonko yaptı, bence net Amiral üzeri karakter, Yonko etmese de Yonko'ya yakındır gücü.
Gariban köylüdür diyemem, adamın tarzında bir asalet var zaten. Ancak çok özel bir soyu olduğunu sanmıyorum. En fazla Sanji gibidir. Sıradan bir krallık belki.

He tabi tersi çıkarsa da cevabımız belli.

Toriko ve Bleach örnekleri ironikmiş.:D Bleach de 30 günlük Ichigo kaptanları sıradan geçirmişti.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık