İşin içine teknoloji girmezse serinin bir amacı kalmazdı ki.Başlıyorum okumaya.Konusunu sevdim ama keşke işin içine teknoloji girmeseydi.
İşin içine teknoloji girmezse serinin bir amacı kalmazdı ki.Başlıyorum okumaya.Konusunu sevdim ama keşke işin içine teknoloji girmeseydi.
Karakter gelişimi nasıl?İşin içine teknoloji girmezse serinin bir amacı kalmazdı ki.
Aslında bir süre sonra esas karakterin Senku olduğu belli ediliyor, bir süre diğer iki ana karakterden haber alamıyoruz, Senku onlardan bir şey yapmalarını istiyor çünkü. Fakat sadece Senku odaklı da gitmiyor hikaye, sürekli farklı karakterlerden belli başlı şeyler için yardım alması gerekiyor bu da Senku'nun köydeki karakterlerle arasındaki bağı kuruyor.Karakter gelişimi nasıl?
2 erkek 1 kız ana karakter ve avatarindaki adam dışında kac kişiye odaklaniyor ortalama? Yoksa sırf ana karakter üzerinden mi yürüyor ? Köye kadar okudum dediğim gibi
Mangası güzeldi bunun. Vaktin olduğunda bir dene istersen Carpe'cim.Animesi başlamış. @Kuroro sen takip ediyordun sanırım.
Listemde de vakit ayıramadım pek.Mangası güzeldi bunun. Vaktin olduğunda bir dene istersen Carpe'cim.
Aynen takipteydim teşekkürler. İzleyelim bakalım.Animesi başlamış. @Kuroro sen takip ediyordun sanırım.
valla mı la :S bunun animesi izlenir heAnimesi başlamış. @Kuroro sen takip ediyordun sanırım.
Bugün geldi ilk bölüm.valla mı la :S bunun animesi izlenir he![]()