Smoker bunu yenebilecek birini arrıyordun değil mi? Süpernatural 5. sezon 21. bölüme bak. Aradığın kişi orada.
Çizgi roman kahramanı mı?Smoker bunu yenebilecek birini arrıyordun değil mi? Süpernatural 5. sezon 21. bölüme bak. Aradığın kişi orada.
Yok.Ayrıca çizgi roman kahramanı mı?
Saçma değil. Dzizinin mantığı o. Herkes aynı günde olsaydı insanların iblislerlerle yumruk yumruğa dövüşmesi falan....supernaturalı diyonuz severim o diziyi ama orası saçma ölüm ve tanrı aynı kefeye koymuşlar,ölüm yeri geldiğinde tanrınında canını alıcağını söylüyor,aslında sadece atlılardan biri o kadarını yapamaz
Aslında bakarsan diğer atlılar ölümün bir parçası sadece. Diğer üçü de ölümün bir şekli aslında. Yani ölümün onların çok üstünde olması normal bence.dizinin mantığı içinde söylüyorum ,mahşerin dört atlısından biri değil mi ölüm?,diğer üçü gibi olmalıydı diyorum sadece,lucifer'ın tasma takabildiği bişey tanrıyı nasıl öldürebilir ki? öyle bir karakter olmalı illaki bir yaratan birde yokeden olarak ancak mahşerin dört atlısı ;kıyametin habercileri,luciferın adamları ,o kadar güçlü olmamalıydı,evet karakteri bende sevdim ama mahşerin dört atlısından biri olması şaşırttı beni sadece
DCBu Watchmen DC'nin miydi? Yoksa Marvel'ın mı?
Peki bu elemanlardan herhangi biri hiç şu Justige League içinde yer aldı mı?
Watchmen ayrı bir seri.Peki bu elemanlardan herhangi biri hiç şu Justige League içinde yer aldı mı?