Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Dota 2 (2013)

Dota 2 oynuyor musunuz

• Evet

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0
Nette araştırdım strajeyi oyunları çok seviyorum, lol de ne yazıkki beni o açıdan tatmim etmedi yok meta varmış ulan arkdaş ben o şampiyonla oynamak sitemiyorum zorlama kardeşim.Başak bişey alncada mal gibi kalıyon.Bizim milletle oyun oynamak güzel oluyoda bir yerden sonra sapıtıyorlar.Ben eğlenmek için oyun oynuyorum hakaretten küfürden(canı öyle istiyor) gına geldi.Dota 2 nin stratejileri falan çokmuş.Steam üyeliği falan önceden vardı zaten.Bilgilendiriseniz çok iyi olacak ya

Nette araştırdım strajeyi oyunları çok seviyorum, lol de ne yazıkki beni o açıdan tatmim etmedi yok meta varmış ulan arkdaş ben o şampiyonla oynamak sitemiyorum zorlama kardeşim.Başak bişey alncada mal gibi kalıyon.Bizim milletle oyun oynamak güzel oluyoda bir yerden sonra sapıtıyorlar.Ben eğlenmek için oyun oynuyorum hakaretten küfürden(canı öyle istiyor) gına geldi.Dota 2 nin stratejileri falan çokmuş.Steam üyeliği falan önceden vardı zaten.Bilgilendiriseniz çok iyi olacak ya
bence oyna hiç bir şey kaybetmezsin ve ben seveceğine inanıyorum.ama biraz sabretmen gerek oyunu öğrenmek ve karakterleri tanımak için.itemlerin işleyişleri ve anti-heroları seçmek gibi mevzular falan

Oynadın mı derken tüm oda Dota oynuyoruz ikide bir poku çıkmıyor değil ama :D
ben dota'yı en çok cafe ortamında oynamayı severdim ve leaver falan da olmuyor.herkes birbirine yakın olduğu için daha eğlenceli oluyordu.tabi üniversiteye gidince dağıldık.
ben de bayağıdır oynamadım yeni herolar geldiyse bilmiyorum :D

bence oyna hiç bir şey kaybetmezsin ve ben seveceğine inanıyorum.ama biraz sabretmen gerek oyunu öğrenmek ve karakterleri tanımak için.itemlerin işleyişleri ve anti-heroları seçmek gibi mevzular falan
O sıkınt değil birden herşeyi bilmeye niyetim yok zaten sadece bazen canım skılıyor kafa çalıştracak vede eğlenceğim birşey arıyorum o kadar.Steamden indiriyoruz değil mi?Yanlş hatırlamıyosam bir ada free lerdeydi.Birde benim gibi yeni başlayanar için botlar karş falan oynama oyun hakkında bilgi edinme vs var mı varsa nasıl oluyor

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık