Evet hocam cidden çok fazla combosu bulunan bir hero. Pratik ve El çabukluğuda istediği için baya zor diyorlar. Ben bu oyunda Tornado ve EMP kullanıyordum. Exort vermediğim için pek meteor çok az hasar veriyordu. Ama cidden oynaması baya eğlenceliydi kısa zamanda yeniden denemek istiyorumInvoker öyle bir heroki çok iyi kullananlar resmen onla tanrı olabiliyor ama Master'ın dediği gibi çok sıkıntılı bir hero. Ultilerini tek tek ezberleyip çok çabuk düşünüp karar vermen lazım. Takımca canınız azsa ve rakip takım mehter marşı eşliğinde geliyorsa E Q Q ile Ice Wall yapıp rakip takımın yavaşlamasını ve takımının kaçmasını sağlayabilirsin. Çok az canın varken Q Q W yapıp görünmez olabilirsin ama görünmez olduğunda yakınındaki düşmanlarda yavaşliyacaktır ve bu ne kadar avantaj gibi görünsede yerini tahmin etmelerini kolaylaştırdığın için dezavantajda olabilir. E E E yapıp Sun Strike ile sülalen raad bir şekilde Baseden taa ebesinin nikağındaki rakibi gafil avlayabilirsin (Bu özelliği en iyi kullanıldığı Combo Bloodseekerin 3. Skili. Bu skill sayesinde canı az düşmanların haritada gözükmesi sayesinde gafil avlayabiliyorsun tabi Banenin Nightmare ve Shadow Demonun Disruption yeteneğylede iyi combo olur). E E W ile meteor atıp takım savaşında rakip takıma çok iyi hasar verebilirsin. Çoğu pro Invoker kullanıcıları başta Tornado (W W E) atıp rakibin havada kalmasını sağlayıp ardından Meteoru çakıyor ve Meteordan kaçmak pekte mümkün olmuyor doğal olarak. Daha böyle bir sürü püf noktası ve combosu var. Ben böyle anlattım ama hala bunları seri bir şekilde yapabiliyor değilim. Invoker pratik isteyen bir hero. Sırf Ulti listesi için özel uygulama yapmışlar antrenman için buyur burdan dene istersen: http://www.invokergame.com/
Bir invokerın gpmi nasıl 255 olur
Abi valla ben bu oyunu başta ciddiye almıyordum baktım yenilcez Dagon falan çıkayım dedim oyunda çok ilginç şeyler gördüm Storm'un 50. dakikaya kadar Arcane ve PT botu vardı ikiside sonra Drow 4.Crystalys çıkıyordu ben zaten Dagon+Enternal karşıda ki Doom 30.dakika'da bitirmişti tüm itemleri başka item almadı dakika 30'dan sonra valla cidden tuhaf oyundu. İnvoker ama iyiydi ya galiba ilk 3 herosunda İnvoker vardı profilindeBir invokerın gpmi nasıl 255 olur![]()
Onlara bakma sen çok oynamıştır invokerı profilinde çıkıyordurAbi valla ben bu oyunu başta ciddiye almıyordum baktım yenilcez Dagon falan çıkayım dedim oyunda çok ilginç şeyler gördüm Storm'un 50. dakikaya kadar Arcane ve PT botu vardı ikiside sonra Drow 4.Crystalys çıkıyordu ben zaten Dagon+Enternal karşıda ki Doom 30.dakika'da bitirmişti tüm itemleri başka item almadı dakika 30'dan sonra valla cidden tuhaf oyundu. İnvoker ama iyiydi ya galiba ilk 3 herosunda İnvoker vardı profilinde![]()
Steam'i kurup dota2'yi yüklemen yeterli olacaktır.Artık Free To Play oldu dota 2.Sırf anka ve traxex için oynamak istiyorum.Nereden üye olunur nasıl indirilir bilgi verir misiniz.