Garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var !!.. Yani demem o ki yanaştırma kendine nooblarıBir oyuna gireyim dedim. Mehmet, Toprak bir anda online oldu![]()

Garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var !!.. Yani demem o ki yanaştırma kendine nooblarıBir oyuna gireyim dedim. Mehmet, Toprak bir anda online oldu![]()
Leshrac alacağım diyorGarbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var !!.. Yani demem o ki yanaştırma kendine noobları![]()
Leshrac alacağım diyor![]()
Ulan bir deso bir criti sen hangi heroya alırsan al en azından Leshrac'tan fazla vururLan bir deso bir crit çıkıyon kimse önünde duramıyor sanki çok zor bir hero.![]()
Kasabilirse alsın agaLeshrac alacağım diyor![]()
Lesch'e deso crit çıkıyorsan '' DELETE DOTA ''Lan bir deso bir crit çıkıyon kimse önünde duramıyor sanki çok zor bir hero.![]()
Kasabilirse alsın aga
Lesch'e deso crit çıkıyorsan '' DELETE DOTA ''
Katılmamaya karar verdimHani goygoya katılırdın.![]()
O takımla herkez birbirini reportlasınReport morphiling, strygwyr and magnus + templar assassin.
Katılmamaya karar verdim
O takımla herkez birbirini reportlasınTek sup senmi oynadın yoksa sendemi greed hero aldın ?
Katılmamaya karar verdim
O takımla herkez birbirini reportlasınTek sup senmi oynadın yoksa sendemi greed hero aldın ?