Dof olmasa zaten Law mezarda olurdu. Adama acıdı da tayfasına aldı. Ne bilsin koynunda ne yılanLAR var@Millennium Wizard @Jiso
Abisine güvense Law'ı ne güzel tedavi edeceklerdi. Tedavi için kitap bile okuyor koca yürekli insan.
![]()

SebepsizNiye ki?

Dof olmasa zaten Law mezarda olurdu. Adama acıdı da tayfasına aldı. Ne bilsin koynunda ne yılanLAR var@Millennium Wizard @Jiso
Abisine güvense Law'ı ne güzel tedavi edeceklerdi. Tedavi için kitap bile okuyor koca yürekli insan.
![]()

SebepsizNiye ki?

Peki.Sebepsiz![]()

Zaten elime geçer tedavi ederiz demişti.Rosi ortalığı velveleye verdi.Sırf Law ile muhabbet kurdum diğer çocuklarla kuramadım diye.Aileden ayırmak için.@Millennium Wizard @Jiso
![]()
Pardon o zaman. Keyfim biraz kaçıktı da.Küçük bir latifeydi![]()

Kıymet bilmez nankör işte... işgüzar ya dünyayı kurtardı Law seni iyilik yoluna sokacağım, adam yoldan çıkmış mesih gibi geziyor.@Millennium Wizard @Jiso
![]()
Ağıt zamanı gelmiş, için rahat uyu Rosi.Yaşasaydın da zurna nasıl öttürülür gösterseydin be cümle aleme. Senin olmadığın yerde elin uzun kollusu hüküm soruyor be.
Ağıt yok yahu. Apoo çakalını kimse durduramıyor ya ondan bahsediyorum. Sonuçta çakallar kurtların olmadığı yerde hüküm sürerler.Ağıt zamanı gelmiş, için rahat uyu Rosi.