Çocuk dövüyorYaptığı kötü şeylere örnek verir misin?

Çocuk dövüyorYaptığı kötü şeylere örnek verir misin?
Doflamingo'nun suçlarına ortak olmak.Bu adamlar tayfayla beraber hiç mi masumlara zarar verip yağmalamadılar.Diğer korsanlardan bahsetmiyorum bile.Rosinante de açığa çıkmamak için ne dendiyse yapmıştır yapmak zorunda.Aksi düşünülemez.Böyle biri de saf iyi olamaz.Fazla iyi olan adam ajan olamaz zaten.Yaptırmazlar.Sen bu işler için uygun değilsin derdi Sengoku.Abin seni hemen anlayıp öldürür derdi.Fakat Rosinante hiç hata yapmıyor.Sadece Law uğruna bile bile kendi tarafını belli ediyor.Yaptığı kötü şeylere örnek verir misin?
Bir çocuk için ölümü bile umursamamış bir insan saf iyi değilse, kimse değildir. Doflamingo konuşabildiğini bile çok sonradan öğrenmedi mi? Bu adamın kendi yaşam anlayışı Doflamingo'nunkinden çok daha farklı. O yüzden bana göre bu adam saf iyidir. Sana göre farklıdır, o senin bileceğin kısım. Belki de sadece Doflamingo fanlığındandır bunlar, bilemem. :lDoflamingo'nun suçlarına ortak olmak.Bu adamlar tayfayla beraber hiç mi masumlara zarar verip yağmalamadılar.Diğer korsanlardan bahsetmiyorum bile.Rosinante de açığa çıkmamak için ne dendiyse yapmıştır yapmak zorunda.Aksi düşünülemez.Böyle biri de saf iyi olamaz.Fazla iyi olan adam ajan olamaz zaten.Yaptırmazlar.Sen bu işler için uygun değilsin derdi Sengoku.Abin seni hemen anlayıp öldürür derdi.Fakat Rosinante hiç hata yapmıyor.Sadece Law uğruna bile bile kendi tarafını belli ediyor.
Bu bir cocugun ölümünü bile umursayan Rosinante nedense baska cocuklari babasiz&annesiz birabiliyor *-* Cora-san'i severim, iyi biri oldugu da su götürmez bir gercek ama ajan oldugunu unutmamalisin, bunun bir bedelinin oldugunu da. Bu yüzden tam anlamiyla saf, iyi kavramini karsilamiyor.Bir çocuk için ölümü bile umursamamış bir insan saf iyi değilse, kimse değildir. Doflamingo konuşabildiğini bile çok sonradan öğrenmedi mi? Bu adamın kendi yaşam anlayışı Doflamingo'nunkinden çok daha farklı. O yüzden bana göre bu adam saf iyidir. Sana göre farklıdır, o senin bileceğin kısım. Belki de sadece Doflamingo fanlığındandır bunlar, bilemem. :l
Dediğim sebep onu saf iyi yapmak için bana göre yeterli. Seride gördüğüm ve anladığım kısmına yorum yapıyorum. Ajan olduğu doğru, sonuçta içten içe denizcilere çalışıyor Rosinante. Muhtemelen Donquixote ailesi ile birlikte iken kötü şeyler yapmış olabileceğini kast ediyorsun. Ben de diyorum ki, bana öyle bir izlenim vermedi. Zaten kendi hâlinde, sessiz sessiz takılıyor. O karaktere kötülük hiçbir şekilde yakışmıyor. :/Bu bir cocugun ölümünü bile umursayan Rosinante nedense baska cocuklari babasiz&annesiz birabiliyor *-* Cora-san'i severim, iyi biri oldugu da su götürmez bir gercek ama ajan oldugunu unutmamalisin, bunun bir bedelinin oldugunu da. Bu yüzden tam anlamiyla saf, iyi kavramini karsilamiyor.
+1Punk Hazard Arc'ın sonlarına doğru, uçabilmesine bayağı şaşırmıştımAdam sonradan klon çıkardı
Op'nin geldiği nokta.
![]()