Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Donquixote Doflamingo

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 272 74.3%
  • Sevmem

Kullanılan: 94 25.7%

• Kullanılan toplam oy
    366
Dofta zamanı geldiğinde Croco gibi Luffye destek olacak hatta hayatını bile kurtaracaktır.Odanin tarzı bu çünkü.Geride zaten kenpocuyu orada birakti.Onun sayesinde Dof ve tayfası bir sekilde kurtulacak Luffy vs kutsal ejder olayı başladığında Luffye bilgi yönünden destek olacaktır.Cunku düşmanları ortak

Geldiği yere tamamen bileğinin hakkıyla gelmiş, tayfasında çok kaliteli adamlar bulunan, bütün planlarını ince eleyip sık dokuyarak bunları takır takır işleten. Değim yerindeyse yonkouları parmağından oynatan, kimselerden de korkusu olmayan bir adamdı. Gelmez bir daha böyle güçlü rakip.
Şaka mı yoksa ciddi misin? Şaka gibi yazmışsın ama doğruları söylemek istemiş de olabilirsin.

Çöp oğlu çöpün kendisiydi. Hayal dünyasın da yaşıyordu Luffy reis uyandırdı. Ara sıra Impel Down'a kendisini öldüreceğini düşündüğü suikatçiler geldi zannediyor artık Luffy ne kadar sert vurduysa halusinasyon görüyor garibim.

Karakterlerin gücünü meyvesini falan geçin bunlar önemli şeyler değil ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki benim açımdan serideki gelmiş geçmiş en kaliteli karakter oldu. Tasarımı, geçmişi, planları, efsane sözleri, bağlantıları vs. böyle bir karakter bir daha zor yaratır Oda.

Çok az görünüp etki bırakan karakterlerden.Ne yapıyor diye merak etmiyorsun ama önemli olayların odağında hep bu adam vardı.Erken harcandığını düşünüyorum

Çok karizmatik bir adamdı. Dressrosa arc'ında sıradan bir son düşman gibi gösterilmesini pek doğru bulmadım. Başından sonuna özgün bir çizgisi olan bu karaktere daha özgün bir arc verilmeliydi.

Onun dışında var olduğu her kareden ayrı zevk alıyorum. Umarım daha çok karşımıza çıkar.

Bu adamı da G4 için feda etti Oda... g2 ve g3 ile damage atamayan Luffy, G4 e geçince harcadı babanın oğlu Dofu... Tek vasfı "g4 test makinası"...

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık