Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Donquixote Doflamingo

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 272 74.3%
  • Sevmem

Kullanılan: 94 25.7%

• Kullanılan toplam oy
    366
Reis sen beni anlamamışın ki. "Birkaç kadını saymazsak gerçekten güçlü diyebileceğimiz kadın yok" dedim. Yoksa Linlin'in en güçlü yonkou olduğu ortada sadece insanlar red halindeler. Tsuru ise zamanının marine'inde en öndeki üçlüsünden bir karakter. Diğer ikisi Sengoku ve Garp. Karşılarında da Xebex var, Whitebeard var, Roger var. Normalde kadının ne kadar güçlü olduğu bundan anlaşılır ama kalktın Fujitora güçlüdür diyosun.
He haksızsın diyemem çünkü kadın doğru düzgün işlenmedi ve işlendiği kadarıyla da o pozisyonun hakkını verdiği izlenimini uyandıracak bir şey gösterilmedi.
Gion da deme bana. Tsuru gibi bir hatunu hiç etmiş adamın elinden çıkan şu tatlış kızdan
Güç namına pek bir beklentim yok. Yani sorsak seride yerlere göklere konamayan çok az kişide olan fatihin hakisi sahibi tek kadının vasfı da ortada.
Tamam da korsan serisi bu. Ne kadar kişi bekliyorsun ki güçlü kadın olarak? Burada tartışmamız gereken şey erkek ve kadın arasında güç konusu aşırı aralıkta mı? Yani erkekler güçleniyor ama kadınlar güçlenemez gibi bir durum var mı? Böyle bir şey söz konusu olmadığını diyorum bende. Çünkü seri fiziksel güçten ziyada haki, irade, meyve tabanlı ilerliyor. Bunlar sende varsa güçlüsün, erkek ya da kadın olman bir şey ifade etmiyor bu noktada.

Bir kaç kişi diyorsun ama önemli yerlerde bir kaç kişi yeterli bunun için zaten.
Tsuru'nun gücü çoğu kişinin aksine fiziksel ve dövüşsel güç değil zekasından geliyor. Tabi o mevkide olacak gücü de var o ayrı ama Garp ve Sengoku ile aynı seviyede değil ama. Zaten Roger falan da Garp ve Sengoku'yu anarken Tsuru'nun adı bile geçmiyor. Tüm bunların dışında Tsuru belli bir seviyenin üstünde o ayrı. Yani ''Gözde eleman'' denilmiş Tsuru için. Taktisyen, stratejist ve doğru adımları iyi atan biri olarak anılıyor Denizcilerin içinde. Bu yüzden zaten Marineford savaşında orada ki 2. en yetkili komutan olarak tanıtıldı orada Amiraller falan varken.

Tatlış matlış Amiral adayıymış bu kişi. :D
Görüntüsünden ziyade güç olarak o mevki için düşünülmüş mesela böyle değerlendirmek lazım.

Seride en iyi şekilde tasarlanmış kötü karakter.
Seride bu karakter kadar kötü olduğu için hem nefret ettirip hem de karakterin duruşundan, fikirlerinden ötürü saygı duydurtacak kadar bir karakter gelmeyecek.

Fırsatçı Sakazuki Teach gibi kasıntı kötülerin yerini asla tutmayacak. Artık seride Dof'tan Kutsal Ejderlerin hikayesini belki d'nin iradesini dinleriz.

Kafa dede,Hancock,Ace gibi rakipleri var yahu.Ace'den zayıf olabilir de diğerlerinden değildir.
Prime Kafa dede, Prime Garp'ın silahlanmasıyla çarpışıyor iyi kötü. Dof daha güçlüdür de Komutan ligi etmeyen Kral haki kullanıcısı yok. Hancock'un da Doftan güçsüz olması imkansız. (Aylar sonra gelince yanıtlarsın Miyatacağımım :d)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık