Enma+8 günlük antrenmanı çok küçümsüyorsunuz arkadaşlar 

Reis Kaido'yu tavlamış daha napsın. Kaido'da balayına Laugh Tale'e götüreceğine söz vermiş yani ortamlarda kk olcam diye boşuna söylemiyo bi bildiği var erkeğin hasınınBir sürü kişiyi ciddi ciddi korsanlar kralı olacağına inandırmış. Bu daha büyük başarı.
Enma p.up mı diye tartışılan bir yerdesin reis. O yüzden çok da şey yapma. :SZoro nasıl antrenman yapmadı yahu.O da günlerce antrenman yaptı.Mangada paneli var bunun.Zoro zaman atlaması sonrası yc2 geldiyse her arc güçlendiğini düşünsen amirali geçtim filo amirali ederdi.Zoro'nun kendisi enmayla birlikte daha da güçleneceğini söylüyor.Aynı adam Enma'ya adam akilli hakim olabilmek için 8 gün antrenman yaptı.Sırf hakisini bile geliştirmiştir muhtemelen.Üzerine daha iyi bir kılıç elde etti.Çok küçümsüyorsunuz şu enmayı.
Heybetini gizle yiğidim. Duruşun pembe taytçıları korkutuyor.
Oda ile konuştum seri sonu senin adam ve ben Dof'u bir ben bir sen usulü dövecekmişiz.
Mapushane'den çıkarsa ilk iş elimi öpmeye gelir zaten bu tüylü zincir.Oda ile konuştum seri sonu senin adam ve ben Dof'u bir ben bir sen usulü dövecekmişiz.
Benden de atkıyı istemeye geldi.Fena dayak yedim suratı kapatayım bari falan diye de eklemişti zaten .dMapushane'den çıkarsa ilk iş elimi öpmeye gelir zaten bu tüylü zincir.
MF de bile yakamı bırakmıyordu. ''Abi gel beraber iş yapalım'' diye.
O kadar dedim ''Kendini benimle aynı seviyede görmen ne büyük küstahlık'' diye ama dinletemedim.
Sonu kötü oldu, biraz akıllandıysa elimi öper ama nerede onda o akıl.![]()
İstemezsin tabi sonuçta Croco bir kadının sırrını saklıyor ondan sen böyle yürüyüşlerden anlamazsın@Wataame Daisuki
@Cavitq11
@Millennium Wizard
Hapishaneden çıkarsa ilk öğreteceğim şey nasıl yürüyeceğini öğretmek olacak.
Yanımda böyle yürüyen adam istemem.
![]()