buggy b.haki öğrenecek şu korkaklığını atacak gerçek korsan olacak doflamingo da mihawk da gelsin yine yener
Aokiji'e kafa tutmadı WB'e Aokiji ile ben ilgilenirim dedi ardından sadece 1 sahne gösterildi Marco platforma uçuyordu sonrasında WB Akainu ile ilgilenirken kalbi tutuyor ve Marco diye inleyen adama Aokiji ayarı verip savaş boyunca dışarı atıyor orda istese tuz buz ederdi Jozuyu.ne Doflamingo muş arkadaş Adamı Resmen Kral yaptınız Nasıl yeniceğini söyleyin tamam diyicem yav 1 tane mantıklı acıklama yapin tamam dicem Elması Nasıl kesicek Napicak ? Aokijiye Kafa tutmuş Sadece dikkatini kaybettiği icin Aokijiye yenilmiş Adamı nasıl Alicak ?
Aslında mantıklı düşününce bu adam amirallerin savunması gibi bi savunma yapabilir. Mesela K.Haki'yi uyandırmışsa rakibinin tam saldıracağı yerden böler kendisini saldırı ıskalar. Ama bunlar sadece hayalbuggy nin en çok merak edilen tarafı.meyvesi sayesinde hakili kesme saldırıları ona işlemiyor olabilir.yada haki buggy i kesmeye yarar.
Bence bu düşünce çok saçma.Haki tüm meyvelere etki ediyor.Buggy'nin meyvesi sağolsun kesme saldırıları işlemiyor ama bu kesme saldırılarında haki kullanılırsa kesilir.buggy nin en çok merak edilen tarafı.meyvesi sayesinde hakili kesme saldırıları ona işlemiyor olabilir.yada haki buggy i kesmeye yarar.
Z filminde zaten dediğin gibi oldu Zetto mermiye haki ekledi bu da Luffy'i yaraladı.tamam işte garp ve sentamaru hakili vurdukları için luffynin bedeni acıyor.
benim anladıgıma göre luffy normal bi mermiyi geri sektirir ama hakili bir mermi delip geçer onu eğer luffynin hakiyi bilmediğini düşünürsek. yanlışım varsa düzeltin yanlış anlamış olabilirim
Haki Şeytan Meyvesi sahibi rakibinin gerçek vücuduna vurmana yarıyor. Yani örnek vercek olursak, Caribo'ya normalde yumruk atarsan elin içine girer çamura falan bulanır ama hakili yumruk atarsan gerçek bedenine vurmuş olursun o da Caribo'ya zarar verir.tamam işte garp ve sentamaru hakili vurdukları için luffynin bedeni acıyor.
benim anladıgıma göre luffy normal bi mermiyi geri sektirir ama hakili bir mermi delip geçer onu eğer luffynin hakiyi bilmediğini düşünürsek. yanlışım varsa düzeltin yanlış anlamış olabilirim