Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Donquixote Doflamingo vs. Jozu (İki Kollu)

Kim alır?

• Kullanılan toplam oy
    82
ben mihawk ve doflamingodan epeydir cok ümitliyim.mihawkı savunurken,niye savunuyorsun? zoro fanlarıda, senden destek aldı, iyice gaza geldi deyip, özel mesajlar gelirdi bir sürü :D ama gördügümüz üzere,doflamingo ve mihawk ayrılmıs shicbukailer.

yinede benim anladıgım kadarıyla jozu ve marcoda ayrılmıs adamlar.yani mihawk wbye saldırdı,bizim bakkal zülküf amcaya degil...ve saldırısını jozu cok rahat tuttu.sonrasında mihawkın yaptıgı sey manidar.kılıcını kınına soktu.e.odanın kurgusu üzere anladıgım sey su,mihawka wbyle aramdaki güc farkını görücem dedirtti.sonrada gösterdi.ve dediki sen önce jozuyu aş :D o yüzden ben jozu ve marcoyu secerim.doflamingo ve mihawk yerine.doflamingo bu hafta gösterirse hepimize,ben amiral dengiyim diye.senin dedigin gibi 4ünüde denk görürüz.amiral dengi olurlar daltonlar gibi dizilip :flaugh:
Mihawk kılıcını kınına niye soktu.Cevabı basit zoronun dediği gibi elması kesmeye çalışmanın anlamsız olmasından dolayı.Belki keserdi ama o kadar uzaktan değil.Uçan kılıç saldırılarını daz bones bile karşılayabiliyorken uğraşmak faydasızdı.Beyazsakallla kısa mesafede dövüşecek sebebi ve cesaretide yoktu.En mantıklı olanı yapıp kılıcını kınına soktu.Daha 3. tümen komutanı saldırını durduruyorken beyazsakala ulaşmasını bekleyemezsin.Bu şekilde aradaki güç farkınıda görmüş oldu.

Daha öncede söyledim.Doflamingo ile Jozu savaşta karşılaştı.Birisi tepesine binip crocoyla dalga geçerken öbürküsü sinir küpüne dönmekten başka hiçbirşey yapamadı.Şimdi bana hiçbir bahane öne sürmeyin,savaştasın herşeye karşı hazırlıklı olacaksın.Doflamingo diyenler eldeki somut verilere dayanarak konuşuyor.Siz ise varsayımlara dayalı.Bu adam doflamingoya ne yapabildi ? elinden bile kurtulamadı ? Sen birinden güçlü olsan onun seni tutmasına izin verirmisin ? Vermezsin olay bu kadar basit.Adamı sevmeyen kesim (Sözüm sana değil) dallandırıp budaklandırmaktan başka birşey koyamıyor ortaya.Sevmiyorsanız oy bile vermeyin ankete.Objektif olacaksanız gelin oyunuzu paşa paşa kullanın.

B. Hakisi üstün, ana bedene ulaşırsa direk yener, biz seride bunu mu gördük ben bunu anlamıyorum. Bu herif meyvesinden bağımsız son derece hızlı ve fiziksel seviyesi çok üst düzeyde. Öyle durup gel beni kes mi diyecek. Zaten belirsizlikler üzerine konuşuyoruz, Dof'un Jozu'yu tuttuğu bir sahne var. Dof fanı hem tutar hem çizer der, Jozu fanı karşılıklı vs de tutamaz bile der kim bunun aksini ispatlayabilir? Dof için karışık düşüncelerim vardı ama ağır Dof fanları sayesinde olumsuz yöne kaydı. Açıkcası daha durum belli değil Dof'un tayfadan 2 kişi Franky'i zorlamadı bile bu beklentilerimi düşürdü. Bunun haricinde Aokiji gibi Yonkou ile rahat kapışabilecek bir adamı zorlarsa fikrim değişir.

Dof bu adamı durdurdu mu?
Evet.

Benim anlamadığım Jozu Croco sablesi çakana kadar bir irdeleme direniş gösterip Dof'tan kurtulsa anlarım adam kurbanlık koyun gibi ıkındı ıh mıh ıhhh Dof adamın sırtında ''Bak Croco bunların çağını kapatıyoruz gel bize katıl diyor'' Jozu dinlemekten öte hiçbirşey yapamıyor.

Adamı durduran arkasından birşey yapamayacak mı?

Mihawk kılıcını kınına niye soktu.Cevabı basit zoronun dediği gibi elması kesmeye çalışmanın anlamsız olmasından dolayı.Belki keserdi ama o kadar uzaktan değil.Uçan kılıç saldırılarını daz bones bile karşılayabiliyorken uğraşmak faydasızdı.Beyazsakallla kısa mesafede dövüşecek sebebi ve cesaretide yoktu.En mantıklı olanı yapıp kılıcını kınına soktu.Daha 3. tümen komutanı saldırını durduruyorken beyazsakala ulaşmasını bekleyemezsin.Bu şekilde aradaki güç farkınıda görmüş oldu.

Daha öncede söyledim.Doflamingo ile Jozu savaşta karşılaştı.Birisi tepesine binip crocoyla dalga geçerken öbürküsü sinir küpüne dönmekten başka hiçbirşey yapamadı.Şimdi bana hiçbir bahane öne sürmeyin,savaştasın herşeye karşı hazırlıklı olacaksın.Doflamingo diyenler eldeki somut verilere dayanarak konuşuyor.Siz ise varsayımlara dayalı.Bu adam doflamingoya ne yapabildi ? elinden bile kurtulamadı ? Sen birinden güçlü olsan onun seni tutmasına izin verirmisin ? Vermezsin olay bu kadar basit.Adamı sevmeyen kesim (Sözüm sana değil) dallandırıp budaklandırmaktan başka birşey koyamıyor ortaya.Sevmiyorsanız oy bile vermeyin ankete.Objektif olacaksanız gelin oyunuzu paşa paşa kullanın.
Öncelikle iznin için sağol. Jozu varsayımlara dayalı Dof değil? Buna objektiflik mi diyorsun sen? Sanki Doflamingo Jozu'ya zarar verebildi. Bundan daha taraflı bir yorum olabilir mi işin ironisi objektiflikten bahsetmen. Sanki seri başından beri Dof ve Jozu'nun macerasını okuyoruz ne üzerine konuşacaz başka?

t.law,reiper @

ben jozu mihawkı yener demedim.ben doflamingo ve mihawk yerine ,jozu ve marcoyu secerim dedim.verdigim örnekteki irdelenen noktayı anlamamıssınız.ordaki anlam su,mihawk wbyle güç farkını görmek istedi,mangaka dediki sen önce jozuyu aş.ve mihawkta kılıcını kınına soktu. yani,senin dengin bu,wbden önce bunu halletmen lazım manasında o örnegi verdim ;) yenermi yenemezmi orasını bilemem.çünkü ipin elması kesmiyeceginden eminim.ama kılıc ustası bu, ve de zirvesindeki adam.elmasıda keser,ateşide keser,yıldırımıda keser.e.odaya kalmıs.busoshokusu yoksa zaten jozuya yenilir ama muhtemel var,hatta houshoku bekliyorum.o zamnda işler,dövüs kurgusuna kalır.benim gördügüm asagı yukarı aynı ayarda güçlere sahip bunlar.sadece ben doflamingo ve mihawktansa,marco ve jozuyu secerim benim tercihim bu yönde ;)

Dof bu adamı durdurdu mu?
Evet.

Benim anlamadığım Jozu Croco sablesi çakana kadar bir irdeleme direniş gösterip Dof'tan kurtulsa anlarım adam kurbanlık koyun gibi ıkındı ıh mıh ıhhh Dof adamın sırtında ''Bak Croco bunların çağını kapatıyoruz gel bize katıl diyor'' Jozu dinlemekten öte hiçbirşey yapamıyor.

Adamı durduran arkasından birşey yapamayacak mı?
Ben yapamayacak demedim ama yapabileceğini nerden biliyorsun? Nerden yani? 1 saattir herkes istediği yere çeker diyorum ama siz kesin konuşuyorsunuz. Nerden biliyorsun adamın 2 eliyle Jozu'yu zor tuttuğunu? Nerden biliyorsun ne kadar süre tutabileceğini? Nerden biliyorsun Jozu'nun Croco'ya odaklanmadığı karşılıklı kimsenin olmadığı bir vs de Dof'un Jozu'yu tutacağını?

Yalnız Doflamingo istediğini yapabiliyormuş gibi söylemişsin. Jozu'nun üstüne çıkıyor, iki elide gücünü kullandığı olaydaki gibi dolu durumda. Yani kendiside hareket edemiyordu gördüğüm kadarı ile. Edebilir miydi, muamma. Jozu'da aynı şekilde Dof gibi konuşabilirdi bence. Doflamingo'nun yaptığı olay kendi ile beraber adamı kitlemekti gördüğüm kadarı ile. Kesin olarak Doflamingo Jozu'yu durdurur sonrada istediği hareketi yapabilir diyemeyiz. İkiside kitli durumdaydı bence. Kaldı ki teke tek bir karşılaşmada, yani Jozu'nun dikkati Doflamingo'da iken, Dof bunu yapabilir mi bilmiyoruz.

Farz edelim ki, teke tek bir vs'de de bunu yapabilecek, buradan çıksa çıksa beraberlik çıkar. Dof Jozu'yu durduktan sonra hareket etmiş olsa dediğinize katılırdım veyahut bir eli bile boşta olsaydı.

Ben yapamayacak demedim ama yapabileceğini nerden biliyorsun? Nerden yani? 1 saattir herkes istediği yere çeker diyorum ama siz kesin konuşuyorsunuz. Nerden biliyorsun adamın 2 eliyle Jozu'yu zor tuttuğunu? Nerden biliyorsun ne kadar süre tutabileceğini? Nerden biliyorsun Jozu'nun Croco'ya odaklanmadığı karşılıklı kimsenin olmadığı bir vs de Dof'un Jozu'yu tutacağını?
2 eliyle tutmadığını burdan biliyorum 1.si tek elle durduruyor sonrası bu:

2.si orada Jozunun kurtulmadığını ve paşa paşa kesilmeyi bekleyen koyun gibi dinlediğinide burdan biliyorum.
Bana burda 2.elle kontrolü gösterebilir misin?
Aksini sen nerden biliyorsun onu ben daha çok merak ediyorum?

Ben sabahtan beri bilemessin işte diyorum kesin konuşanlara. Bu kareler benim yazdığıma cevap mı? Hala bireysel görüş üzerinden gidiyorsun. Bireysel görüşüne saygım var zaten, ama bunu kesinmiş gibi söylüyorsun sorun burda.

su yazdıgın cevabın ikinci paragrafıda tamamen yanlı bir tutum.yazdıgım daha üstteki cevabı oku.seytan meyvesi gücü sabittir.doflamingo, haki kullanmayan, kim olursa olsun yakalarsa,tutar öyle.bir tek istisna olma olasılıgı var, oda logialar.bu acıgıda kendisi haki kullanarak kapatıyor.yani doflamingo garpıda tutar.ya olurmu öyle sey demeyin.aynı örnegi vermekten sıkıldım.luffy uzar,buggy kesilmez,ace ateştir,magellan zehir üretir,doflamingo kontrol eder.meyve gücü sabittir.işi degiştiren haki ve hız olur anca.yoksa tabiki garpa karsı hiç sansı yok ama yakalarsada kilitler,garp haki kullanmadıgında.

sonra ordaki olayı, herkez istedigi yere ceker.ama benim gördügüm sey,atmosla dalga gecen adam,jozuyu kıpırdatamadı bile.demekki fizik gücle veya kütlesel agırlıkla karsı durabilirsin doflamingoya.üstelik dof crocodilela dalga gecmedi,crocodile doflamingoyla dalga gecti,verdi ayarı gönderdi.bu kadar belli etme doflamingonun safında oldugunu.bu eşleşme oylardanda anlaşıldıgı üzere denk bir eşleşme.öyle bir yazmısınki jozuyu eşek yapıcak bire bir vsde doflamingo :D

şu resme bak ve sadece doflamingonun,jozuyu durdurması olayında yaptıgın gibi, cıkarım yap.sence kancadaki cocugun,bak jozu ve doflamingo gibi denk güclerdede degiller....sence o cocugun,çizik bile atamadıgı shicbukaii, yencegini söyleyebilirmiydin?söylemezdin... aynı şimdiki gibi yorum yapardın.ama yendi ;) o yüzden karsı tarafı, tek bir kareden yola cıkarak, üstelik bunu somut ve tek gercek kanıtmıs gibi göstermen, cok farazi olmus bence.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık