Mihawk kılıcını kınına niye soktu.Cevabı basit zoronun dediği gibi elması kesmeye çalışmanın anlamsız olmasından dolayı.Belki keserdi ama o kadar uzaktan değil.Uçan kılıç saldırılarını daz bones bile karşılayabiliyorken uğraşmak faydasızdı.Beyazsakallla kısa mesafede dövüşecek sebebi ve cesaretide yoktu.En mantıklı olanı yapıp kılıcını kınına soktu.Daha 3. tümen komutanı saldırını durduruyorken beyazsakala ulaşmasını bekleyemezsin.Bu şekilde aradaki güç farkınıda görmüş oldu.ben mihawk ve doflamingodan epeydir cok ümitliyim.mihawkı savunurken,niye savunuyorsun? zoro fanlarıda, senden destek aldı, iyice gaza geldi deyip, özel mesajlar gelirdi bir sürüama gördügümüz üzere,doflamingo ve mihawk ayrılmıs shicbukailer.
yinede benim anladıgım kadarıyla jozu ve marcoda ayrılmıs adamlar.yani mihawk wbye saldırdı,bizim bakkal zülküf amcaya degil...ve saldırısını jozu cok rahat tuttu.sonrasında mihawkın yaptıgı sey manidar.kılıcını kınına soktu.e.odanın kurgusu üzere anladıgım sey su,mihawka wbyle aramdaki güc farkını görücem dedirtti.sonrada gösterdi.ve dediki sen önce jozuyu aşo yüzden ben jozu ve marcoyu secerim.doflamingo ve mihawk yerine.doflamingo bu hafta gösterirse hepimize,ben amiral dengiyim diye.senin dedigin gibi 4ünüde denk görürüz.amiral dengi olurlar daltonlar gibi dizilip
![]()
Daha öncede söyledim.Doflamingo ile Jozu savaşta karşılaştı.Birisi tepesine binip crocoyla dalga geçerken öbürküsü sinir küpüne dönmekten başka hiçbirşey yapamadı.Şimdi bana hiçbir bahane öne sürmeyin,savaştasın herşeye karşı hazırlıklı olacaksın.Doflamingo diyenler eldeki somut verilere dayanarak konuşuyor.Siz ise varsayımlara dayalı.Bu adam doflamingoya ne yapabildi ? elinden bile kurtulamadı ? Sen birinden güçlü olsan onun seni tutmasına izin verirmisin ? Vermezsin olay bu kadar basit.Adamı sevmeyen kesim (Sözüm sana değil) dallandırıp budaklandırmaktan başka birşey koyamıyor ortaya.Sevmiyorsanız oy bile vermeyin ankete.Objektif olacaksanız gelin oyunuzu paşa paşa kullanın.