Amirallerle o olaydan 20 sene sonra kapışıyorlar dostum hepsi daha çocuk o zamanlarda.Odenin guclu olduğu doğrudur. İtirazım yok ancak bir yonkou seviyesinde olduğunu hic düşünmüyorum. Ayrıca coluk cocuk tayfasi dediğin. Tayfada marco jozu gibi amirellerle kapışan adamlar var .
Yani diyorsun oden ve ekibi wb ve ekibini indirir. Hic sanmıyorum.
Güzel hoş söylüyorsun da Kaido Odenle savaşırken ne diyor? 5 yıl mı 3 yıl mi şimdi hatırlayamadım. O zaman seni yenemezdik diyor. Niye diyor bunu. Çünkü Wanonun çoğu Oden'le birlikte olurdu. Kaido Kanjuro istihbaratıyla 11 vs ordu avantajı elde etti. O de yetmezmiş gibi oğlu kılığına girenin tuzağına düştü. Üstelik Orochi başa geçer geçmez dojoları kapattırdı. Yani demek istediğim Oden ilk geldiğinde bunlar savaşa tutuşsa yenilirdi bana göre de Kadioya göre de. Ne Jack'inden bahsediyon. Ondan sonra dünyaya açılsa ortalığı toz duman götürürdü bence. Başlangıç olarak Luffyden daha güçlü bir şekilde denizlere açılırdı. Kaido yerine de bunlar imparator tayfası olurdu.Onlara güçsüz demiyorum zaten ancak sulong formu ne kadar sürüyor. Uzun vadede gene ezilirler . ayrıca su asuranjn hakisini söylüyorsun. Luffy 50000 adami yendigi hakiyle . Gear 4 bigmom den tek yedi bayildi.
Ayni sekil kaidoyada. Bu adamlara işlemez.
Diyorum elbette 2v1 alacaklar. Zaten almazlarsa bu iste problem var. Ancak wano daki kaidounun tum adamları meyve kullanıcısı. Bunuda dusunmek lazim
Ah miyata kekem olsa idi de hararetli tartışsamdıKatakuri gibi birinin bizim basic sözlerimize ihtiyacı yok zaten???(laz galerici imojisi de kullanayım)
O yonko seviyesi değil KK seviyesi hacıOden vs wb ilk kılıç çarpışması ile
Roger vs wb kılıç çarpışması arasindaki haki farkina dikkat etmeyen herkes odenin yonkou seviyesi olduğunu düşünüyor. Gidin de bir bakın birinde hakinin yoğunluğundan kılıçlar degmiyor birbirine (roger vs wb)
Marienfordda WB tarafında adını bile bilmediğimiz yüzlerce kişi o vasıfsız askerleri durduruyoduMarineford'ta rütbesiz askerlerin ne anlamı var? Smile projesi vesaire o zamanlar yoktu.Rütbesizlerin hangi gücübden bahsedebiliriz
Zoro kaç sayıdır kimle dövüşüyorPanel panel yorumladım.
Raizo'nun kafasındaki o meşhur yara oluşurken savaşın çok müthiş geçtiği ve aralarında çok güçlü kişiler barındırdığını söylemişti mangaka.Bu dediği kişiler Queen ile King.Savaş zaten dokuz kızıl kın tokat yediği için kaybedilmedi , Oden yenildiği için kaybedildi.Orası ayrı.Yoksa Raizo çoktan düşmüştü King'ten kaçıyordu.
Marineford'ta rütbesiz askerlerin ne anlamı var? Smile projesi vesaire o zamanlar yoktu.Rütbesizlerin hangi gücübden bahsedebiliriz
Simdi bende şunu söyleyeyim olan sey ortada . Evet belki 3 yil sonra o savas yapılsa belki oden kazanacaktı. Ancak 3 yıl once yapıldı ve oden suan mezarda. He 3 yil sonra yapılsaydı bu sefer kaioda belki mezarda olurdu. Ancak dikkat etmediginiz nokta şu . Siz zamanda bir kırılma yaratıyorsunuz ve bu tek tarafli oluyor.Güzel hoş söylüyorsun da Kaido Odenle savaşırken ne diyor? 5 yıl mı 3 yıl mi şimdi hatırlayamadım. O zaman seni yenemezdik diyor. Niye diyor bunu. Çünkü Wanonun çoğu Oden'le birlikte olurdu. Kaido Kanjuro istihbaratıyla 11 vs ordu avantajıelde etti. O de yetmezmiş gibi oğlu kılığına girenin tuzağına düştü. Üstelik Orochi başa geçer geçmez dojoları kapattırdı. Yani demek istediğim Oden ilk geldiğinde bunlar savaşa tutuşsa yenilirdi bana göre de Kadioya göre de. Ne Jack'inden bahsediyon. Ondan sonra dünyaya açılsa ortalığı toz duman götürürdü bence. Başlangıç olarak Luffyden daha güçlü bir şekilde denizlere açılırdı. Kaido yerine de bunlar imparator tayfası olurdu.
Diyorum ki o zamanlarda gifters yoktu.Smile projesi çok sonradan başlamıştı. Timeline'a tekrar bakmak lazım.Zoro kaç sayıdır kimle dövüşüyorhuff huff Zoro vs gifterslari görüp bir daha fodderlari hafife almazsın umarım
Sen cidden balıkadam adasındaki 49990 kişiyi ciddiye aldın o zaman.Marienfordda WB tarafında adını bile bilmediğimiz yüzlerce kişi o vasıfsız askerleri durduruyodu