Başlarında Oden olacak.Yonko tayfası etmezler. Kaido karşısındaki performansları sadece Kaido'ya özel çıkacaktır. Bizimkilerle birlikte yonkolardan sonraki en güçlü oluşum olurlardı ama.
Denjiro tek başına Zoro'yu güle oynaya tutabiliyor. Başında Oden olan kınları hasırşapkaların gerisine koymak mı?Bir dof family kadar olurlar, fazlası olmaz sanırım. Fazlası hasır şapkalar, onun da üstü yonko tayfası zaten.
Biliyorum kendisi bir yonko etmez. 20 yıllık süreçte gelişecek de denmemiş.Başlarında Oden olacak.
Benim şahsi fikrim, hasır şapkalar önde bunun aksini söyleyemem. Tek tek karşılaştırma yapamam ama totalde öndeler bana göre.Denjiro tek başına Zoro'yu güle oynaya tutabiliyor. Başında Oden olan kınları hasırşapkaların gerisine koymak mı?![]()
Yonko etmese bile yakın bir güçte olacağı kesindir. Çünkü Kaido yeni yonko olmuş bir isim değil ki, açıklandı mı bilmiyorum ama Shanks'dan uzun olduğu biliniyordu sanırım.Biliyorum kendisi bir yonko etmez. 20 yıllık süreçte gelişecek de denmemiş.
Amiral gücünde vardır büyük ihtimalle. O dönem için Kaido ve Oden'i yonko seviyesine yakın olarak değerlendirmiştim başlarda ama Oden'in sınırım bu muhabbeti yapması sonrasında Kaido'ya daha da güçlen falan demesi fikrimi değiştirdi. O zamanlarda Kaido'nun slim fit olması da aklımı çelmedi değil tabi. Şimdiki heybeti çok başkaYonko etmese bile yakın bir güçte olacağı kesindir. Çünkü Kaido yeni yonko olmuş bir isim değil ki, açıklandı mı bilmiyorum ama Shanks'dan uzun olduğu biliniyordu sanırım.