Ahahaha oluru varBir de üstüne bizimkilerle ittifak olursaolma ihtimali baya var sonuçta kapısını çalacak adamla Luffy'nin dalacağı adam aynı, yemişim o zaman Dof vs Luffy
![]()

Ahahaha oluru varBir de üstüne bizimkilerle ittifak olursaolma ihtimali baya var sonuçta kapısını çalacak adamla Luffy'nin dalacağı adam aynı, yemişim o zaman Dof vs Luffy
![]()
Kimsenin küçümsediği yokki. Herkes daha fazlasını beklediği için bi anda madara oldu zaten.Gelecekte hafta Dof'u küçümsediğinize pişman olacaksınız![]()
Usta madara olmak filan yok adam o saldırıyı bariz bilerek aldı, iki sayfa adamın gelişini izlemiş, olacak şey mi bu?Kimsenin küçümsediği yokki. Herkes daha fazlasını beklediği için bi anda madara oldu zaten.
Bilemiyorum. Dofun kendine güveni beni 2 leme düşürüyor. Aokijinin saldırısını göz göre göre yemişti. Zoronun saldırısında da kendi bişey yapmamıştı Fiju araya girmişti falan.Usta madara olmak filan yok adam o saldırıyı bariz bilerek aldı, iki sayfa adamın gelişini izlemiş, olacak şey mi bu?
Güzel bir nokta yakalamışsın.Bilemiyorum. Dofun kendine güveni beni 2 leme düşürüyor. Aokijinin saldırısını göz göre göre yemişti. Zoronun saldırısında da kendi bişey yapmamıştı Fiju araya girmişti falan.
Onlar iyi taraftaydı belki ondan kıyak yapmıştırBu arada dikkatimi çeken birşey oldu mangaları kurcalarken.Ace ve beyazsakalın öldüğü sayı isimlerine dikkatli bakın.Birinde direk ace'in ölümü,diğerinde ise muhteşem korsan newgate.Direk ölen kişilere ithaf edilmiş.Ancak bu sayı isminde sadece panik bahsi geçiyor.
Dof bu iki karakter kadar olmasada önemli.Mühim yerlerde shichi vs shichi,smoker vs law gibi sayı isimleri veriyor.Olay gerçekse en azından şeytanın düşüşü iblisin kovuluşu ne bileyim öyle bir sayı ismi vermesi gerekmezmiydi ?
Yani eğer gerçekse bari sayı ismini adam gibi ver oda yapma etme adamı katil edersin valla
Böyle laf arasında konuşurmuş gibi hikaye mi olur.