UğraşmamO kadar detaylı incelemeye şu an girişemeyeceğim.Malum mesaj sayın sınırları zorluyor.Ama eminim ki sen zaten kanıtları ortadan kaldırmışsındır. :/

UğraşmamO kadar detaylı incelemeye şu an girişemeyeceğim.Malum mesaj sayın sınırları zorluyor.Ama eminim ki sen zaten kanıtları ortadan kaldırmışsındır. :/
Çok uğraşmadan açtığım için numara sistemi verdim hemen.Dediğin gibi zorlukları olsa da resimlere bakmadan oy atanları engellemek için iyi bir yöntem aslında.Adam aşırı fanı olduğu karakteri 3.seçenekte görünce direk oylayabilir yani diğerlerine hiç bakmadan.Fanlardan herşeyi beklerim söz konusu op olunca.Ek: Şu anketlerde numaralandırma hastalığı da hep Mahir'den bulaştı. :S
Karşısına isim yazın abi ya, kimin ne oy aldığını görmek için illa ilk sayfaya gidip numaraya mı bakmamız lazım. Hem bu keyfi bir anket zaten, illa seçeneklere bakılması da gerekmiyor oy vermek için.![]()
E tamam onda haklısınız da bu konu öyle bir konu değil, zaten fan konusu. Adam fanı olduğu karakterin dövmesini beğenecek tabi, tamamen göreceli ve zevke kalmış bir şey. Bunda diğerlerine bakmasına pek gerek yok.Çok uğraşmadan açtığım için numara sistemi verdim hemen.Dediğin gibi zorlukları olsa da resimlere bakmadan oy atanları engellemek için iyi bir yöntem aslında.Adam aşırı fanı olduğu karakteri 3.seçenekte görünce direk oylayabilir yani diğerlerine hiç bakmadan.Fanlardan herşeyi beklerim söz konusu op olunca.![]()
Dövmesi var da benim mi haberim yok ? Yoksa senin mi yok?Mihawk neden yok?