Zaten bizim cengaverin amacı da NW'yi alt üst etmek değil mi? Bırakalım da bize büyük eğlence çıkarsın bizim yakışıklıBen de gelmesini istiyorum ama son bölümde anladım ki gelirse NW alt üst olacak![]()
Merak etme sen. Bizim yakışıklı o kadar çok akıllı ki, her şeyin tadını çıkartarak bize çok büyük eğlence sunacaktır. Ondaki bu kurnazlıkla hiçbir şeyin oldu bittiye gelmesine göz yummaz.Yok asıl amacı o değilAsıl amacı o olsa bir an önce yapacağı için zevk alamam diye düşünüyor
Şimdi tayfaya da gelirse bir anda yer bir eder NW
![]()
Hancock'a hangi ara sulandı. Bak kaçırmışım. Adam yakışıklı, Hancock da pas verirse neden olmasınBaktılar sonradan çok güçlü anketde dengelemek için yakışıklı cengavere tıklamadılar heraldeBu arada yakışıklı dedik Hancock'a sulandı dişlerini döküverdim
![]()
Seveni çoktu, ben de severdim şahsen. O zamanlar tayfa daha yeni buluşmuştu, Caribou da gördüğümüz ilk özel karakterdi.Bir zamanlar forum Caribou'a "Caribou-sama" diyormuş. Yaz dostum...
9 sene geçmiş ama Luffy hariç açamamışlar. Çünkü 1 sene bile geçmediarkadaşlar jimbei gücünün zirvesinde son noktasında. şuan için bence Luffy zorlansada Jimbei yi yenebilir zoro ve sanji ise denktir. fakat zaman geçtikçe bizim canavar üçlü farkı açar diye düşünüyorum. ada yok olursa shirahoshi de jimbei de orada kalmaz. bu açıdan tayfaya katılabilirler. caribou nun buggy gibi ileriye yatırım olduğunu düşünüyorum. noah kurtulacak, ada yıkılacak ve balık adamlar noah ile yeryüzüne çıkacaklar.
Şimdi sevmiyor musun?Seveni çoktu, ben de severdim şahsen. O zamanlar tayfa daha yeni buluşmuştu, Caribou da gördüğümüz ilk özel karakterdi.
Geçmiş zamanla kurdum cümleyi, o yüzden o şekilde devam ettim. Şimdi de severim.Şimdi sevmiyor musun?