Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Doctor Who (2005-)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 5 83.3%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 1 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    6
Süperdi ama David olsaydı bu bölüm daha güzel olurdu gibime geliyor. Capaldi hademe olamamış :D
O değil sonuda bir garip bitti :hoo:

Bölümler biraz daha David tarzı bu sezon; finalde "Vadedilmiş topraklara" nasıl bağlayacaklar merak ediyorum.
Gelecek bölüm de David'in şeytan ile kapıştığı bölümü anımsattı bana.
En çok beğendiğim konu ise Clara'dan bu sezon sonu kurtulacak olmamız.

I am alone. The world which shook at my feet... and the trees... and the sky have gone. And I am alone now. Alone.
The wind bites now and the world is grey. And I am alone here. Can't see me. Doesn't see me. Can't see me.

hüzünlendim be :ühü:

Bir ayın yumurtlamadığı kalmıştı zaten :oleyo2:
O değilde sonunda şu meşhur bölüm geliyor.
Hatırlarsanız Matin zamanında Telefon geliyordu acaba Mat geri gelir mi ? pek sanmıyorum ama umut :D:ehe:

Bayram günü, akraba ziyareti vs derken bölümü bugün izleyebildim. :/

Bu Allah'ın cezası Clara'dan çektiğimiz nedir bizim. Doctor ağırlıklı bölümler izleyelim dedikçe, adamlar Clara'nın baş rol oynadığı bölümler çıkartıyor. Gına geldi artık bu kezban kılıklıdan. :of:

Diğer bölüm "Mumya" filminden çıkma bir bölüm gibi görünüyor. Ki asıl güzel yanı Clara'nın olmayacak olması. :a:

Bu sezonki doktoru daha çok sevmeye başlıyorum,güzel bölümdü.Clara önceki sezon bu kadar göze batmıyordu bu sezon sinir olmaya başladım.

Cidden müthişti. Clarada göze fazlq batmadı neyseki...
Bide yeni yazarın ilk senaryosuymuş bence böyle işler çıkaran yetenekler güzel oluyo. Hatta sonraki bölümde onunmuş

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık