Yani bundan sonra valeyard var di mi?Valeyard, senin 12. ve son yaşamın arasında bir yerlerdeki dışa vurmuş reenkarnasyonun Doctor.
By Master![]()
Öyle olması gerekiyor ki zaten Gallifrey'i farklı bir evrende dondurdukları sırada War Doctor hariç 12 yüzün 12 si de gelmişti, Capaldi'nin gözlerini görmüştük hatırlarsan.Yani bundan sonra valeyard var di mi?
Zaten bes sene daha devam edecek demisler, plan onun uzerine kuruluyordur diye dusunuyorum![]()
Iyice yedirmislerse gayet guzel yaziyorlar demektirÖyle olması gerekiyor ki zaten Gallifrey'i farklı bir evrende dondurdukları sırada War Doctor hariç 12 yüzün 12 si de gelmişti, Capaldi'nin gözlerini görmüştük hatırlarsan.
5 sene mevzusundan haberim yok. Ancak adamlar klasik sezonu buraya da iyice yedirmişler, artık Doctor'un gazabını tüm evrene göstermesinin zamanı geldi. Ama büyük ihtimalle böyle bir şey olmayacaktır tabi. Trenzalore'da ölmesi gerekirken ölmediği gibi, yaratacağı gazaptan dolayı gelecekte Valeyard olarak anılmasını da bir şekilde engelleyecektir, müthiş Doctor Disco.![]()
Bizim sıkıntımız ya da kendi adıma konuşayım benim sıkıntım klasik sezon hakkında çok az bir bilgiye sahip olmam. Şu sezonları klasik sezondan sonra izlemiş olsak bu kadar şaşırmam, eh doğal olarak yani.Iyice yedirmislerse gayet guzel yaziyorlar demektir
13. Doktor-uğursuz?- kim olacak acaba
Bu arada missy de olacaktir son bolum, acaba baska kimleri gorecegiz.
Doktorun The Oncoming Storm'u gelecek mi bakalım![]()
Clara'nın daha uzun bir şekilde ayrılacağı söylenmiş, Moffat tarafından yani son bölüm o da olacaktırBizim sıkıntımız ya da kendi adıma konuşayım benim sıkıntım klasik sezon hakkında çok az bir bilgiye sahip olmam. Şu sezonları klasik sezondan sonra izlemiş olsak bu kadar şaşırmam, eh doğal olarak yani.
Sağlam bir isim bekliyorum ama bakalım.
Missy elbet olacaktır, Kambersiz düğün olmaz sonuçta.
Temennimiz o. Lakin getirtmezler.![]()
Yeni yıl özel bölümüyle veda edecek deniyor. Temelli gitse de kurtulsak şu gereksizden.Clara'nın daha uzun bir şekilde ayrılacağı söylenmiş, Moffat tarafından yani son bölüm o da olacaktır
Ben de eski sezonları izlemek isterdim fakat o epey boş zaman gerektiren bir şey ne yazık ki![]()
Ben bir ara tüm sezonların BBC'de dahi bulunmadığını duymuştum, sanırım trolldürYeni yıl özel bölümüyle veda edecek deniyor. Temelli gitse de kurtulsak şu gereksizden.
Bir ara çevirisi falan da yapılıyordu, sanırım sonra rafa kaldırıldı o proje.Az buz değil, 40 senelik bir yapım sonuçta.
Eksik olan bölümler vardı sanırım. Biraz da ondan kaynaklanıyor.Yeni yıl özel bölümüyle veda edecek deniyor. Temelli gitse de kurtulsak şu gereksizden.
Bir ara çevirisi falan da yapılıyordu, sanırım sonra rafa kaldırıldı o proje.Az buz değil, 40 senelik bir yapım sonuçta.
Maalesef doğru.Ben bir ara tüm sezonların BBC'de dahi bulunmadığını duymuştum, sanırım trolldür
Ama durumun ciddiyetini anlatacak türden bir abartma da olabilir![]()